مالیات تراکنش صرافی‌ها

در مورد شت کوین ها مث همین ارز احتمال بی ارزش شدن پول شما بیشتر از با ارزش شدن است
یعنی ۱ به ۱۰۰
اگر دیدید خیلی ها از شت کوین ها سود میبرن ۳ حالت داره:
۱-یا اول بازارشه و هیجان روشه و همه خریدارن و همه اول کار سود میکنن ولی یه جا سورپرایزتون میکنه
۲- اول بازار اعتماد جمع میکنن برای تعداد بیشتر خریداران و اخرش سورپرایزی خریدارانه
۳- یه درصد موفقیت از این شت کوین ها هست اونم یه ادم عاشق و پولدار بیاد کل اون بیزینس رو بخره و توی اکسچنج های بزرگ لیستش کنه

در هر ۳ حالت وقتی تیم فنی و پروژه فنی بزرگی پشتش نباشه احتمال موفقیتش کمه

همه اینارو گفتم که مراقب شت کوین ها باشید ولی انتخاب زندگی و مالی هر شخصی با خودشه
دوست داری پولتو ریسک کنی بکن ولی ادمهای دیگه رو دعوت به این کار نکن

۱۰ سال پیش بیت کوین هم شت کوین بوده اگه میخریدی الان میلیاردر بودی خیلیا میگفتن بخرید ولی همه مسخره اش میکردن حالا الان همه بزنید ایکاش ایکاش میخریدیم

ما ایرانیا کلا ب همه چیز بی اعتمادیم و ب هر چیزی انگ میزنیم

حالا یه چایی بخور از دستمون ناراحت نشو . برات کارت دعوت فرستادیم که فتوا میدی؟
دفعه دیگه صفحه شیبا اسم شت کوین رو نیار لطفا .
اگر سواد ارزی داشتی میفهمیدی ارزی که بالا ۴ میلیارد حجم روزانه داره و مارکت کپ ۷ میلیاردی در کف قیمتی داره این حرف رو نمیزدی .
تمام ارزهایی مطرح بازار روزی شت کوین بودن .
اینو بهت میگم بدونی چون توی این بازار هستی ازت سوال کردن گیج نشی ، یک روزی هر یک سنت ۶۰ تا بیت کوین میدادند الان چی ؟
درم ببند لطفا

خوب کپی میکنی ها
خودت چی بلدی؟؟؟؟

خوابت میاد بخواب داداش مجبور نیستی که خدایی چند کلاس سواد داری این داره ریشه میزنه تو دنبال شاخ برگ ابیاری به اونجا برسه ابیار میارن تو بخواب زود بیدارشی بری سر کار بابا مجبور نیستید که نظریه پردازی کنید

دوست داری نظر بدی بده ولی نه اینجا جا مونده :money_mouth_face::money_mouth_face:

ادمین تایید کن عجب

مطمئن باش هرکی اینجا سرمایه گذاری کرده اطلاعاتش از شما که‌سرمایه نذاشتی بیشتر هست
شما نگران نباش کسی بدون علم و اگاهی سرمایه رو جایی نمی ذاره

اگه دیدین یکی میاد ب ی ارز میگه شت کوین سه حالت داره
یا از ارز جا مونده و گیرش نیومده دارع میسوزه
یا انقد محافظه کاره ک ب درصد بالا صد فک کنه پشماش بریزه
یا واقعا شت کوینه ک شیبا شت کوین نیست داره اشتباه میزنه

من با ۱ میلیون تومن شیبا ۲۵۰ میلیون تومن سود کردم کشیدم بیرون
اون موقعی ک من شیبا خریدم خیلی ها مسخره میکردن . ولی الان ب کسایی ک مسخره میکردن گفتم ۲۵۰ میلیون برداشت کردم شاخ در میارن
الانم ب حرف ‌کسی گوش ندین . خودتون تصمیم بگیرین
ریسکه ولی ریسک قشنگیه
یا علی

ببند دهن تو کفاست الشاغ .خوخو بخوله تولو

سلام میشه ازتون کمک گرفت؟

اتقد بدم میاد ازینایی که فکر میکنن از جایی کپی کنن وبیان اینجا کامنت کنن و فکر کنن خیلی میفهمن ولی همینا زندگیا رو نابود میکنن
سلطان سرت تو مال و زندگی خودت باشه با حرف تو یکی نمیخره میره بالا ناراحتیش میمونه و فهش به تو
شمام الکی دلت نسوزه واسه کسی
اینو تو گوشت فرو کن
تو فقط واسه زندگی خودت باید تصمیم بگیری

تو که این همه باهوشی تو صفحه شت کوین ها چرا وقتتو تلف میکنی برو بیتکوین بخر وقت همه رو تلف نکن با پست چرتت نمیدونم چرا همه دانشمندا با شیبا جور نمیان انگاری شدید سوختین ما رو که میلیادر کرده خدا رو شکر