«چک‌لیست مرگ تریدر ها | تیک بزن ببین چند تا از این ۱۰ تا رو داری »

هر چرخه دقیقاً همین موقع‌ها (وقتی بیت‌کوین از اوج ۳۰–۴۰٪ اصلاح کرده و آلت‌کوین‌ها تازه دارن پامپ می‌کنن) یه سری رفتار تکراری تو جامعه ایرانی شروع می‌شه که آخرش فقط یه نتیجه داره: گریه و افسردگی دسته‌جمعی تو کف بعدی.

۱۰ تایی که همین الان داره جلوی چشم همه اتفاق می‌افته:

۱. همه کانال‌ها با اهرم ۲۰–۵۰ دارن آلت‌کوین ۱۰–۲۰ برابر شده می‌خرن
۲. تو گروه‌ها و کامنت‌ها فقط حرف از «این بار تا ۵۰۰ هزار دلار می‌ره» و «آلت‌سیزن شروع شد» هست
۳. کسایی که تا دیروز می‌گفتن «کریپتو حباب است» الان دارن با پول قرضی و وام وارد می‌شن
۴. استاپ‌لاس رو حذف کردن یا گذاشتن ۵۰٪ پایین‌تر چون «حیف است لیکویید بشم»
۵. پرتفوی ۷۰–۸۰٪ آلت‌کوین و میم‌کوین شده (بیت‌کوین و اتریوم زیر ۲۰٪)
۶. هر کی سود ۲–۳ برابری کرده، اسکرین‌شات می‌ذاره و می‌گه «فقط شروعشه»
۷. نقدینگی صفر یا نزدیک صفر مونده، همه پول تو بازار قفل شده
۸. به چارت هفتگی و ماهانه نگاه نمی‌کنن، فقط چارت ۱ ساعته و کانال سیگنال
۹. وقتی یکی هشدار می‌ده، سریع می‌گن «حسود شدی» یا «خودت شورت گرفتی»
۱۰. هنوز باور دارن «این دفعه فرق داره» و تاریخ ۵ چرخه قبلی رو فراموش کردن

نتیجه این ۱۰ رفتار تو هر چرخه یکیه:
وقتی اصلاح ۶۰–۸۰٪ بیاد، همونایی که الان دارن می‌خندن، تو کف بعدی استوری افسردگی می‌ذارن.

سوال ساده از همه:
الان دقیقاً کدوم یکی از این ۱۰ تا رو دارید انجام می‌دید؟
(راستش رو بگید، کسی قضاوت نمی‌کنه)

یا اگه فکر می‌کنید مورد ۱۱ هم هست، بنویسید اضافه کنیم.

3 لایک‌کرده

برای من که حدود دو هفته است وارد این بازار شدم خیلی وسوسه انگیزه

البته از همون ابتدا تصمیم داشتم که این سری مبلغ قرعه کشی رو بجای خرید در این بازار سرمایه گذاری کنم ( حتما در جریان صندوقهای قرعه کشی خانمها هستید که مثلا 10 نفر ماهی دو تومن میزارن و اولین ماه قرعه کشی میشه که هر ماه مبلغ جمع شده به چه کسی تعلق میگیره، خیلی خوبه چون نه سود داره و نه اجرت و نه مالیات:sweat_smile:).

در واقع وام نگرفتم ولی مشابه همونه،

هر چند مدتی بود این تصمیم رو داشتم و ربطی به بالا پایین شدن بازار نداشت، از شانسم وقتی وارد شدم بیت ریزش کرده بود و چون تصمیم داشتم 90 درصد رو برای بلند مدت روی ارزهای اصلی و حدود 10 درصد رو برای یادگیری ترید هزینه کنم خیلی دودل بودم

بعضیها میگفتن همه دارن بیت و اتر و… رو میفروشن که بیشتر ضرر نکنن تو چرا میخوای بخری؟

نهایتا تحقیقاتی کردم و به این نتیجه رسیدم که اتفاقا بهترین زمان خریده و همین کار رو کردم.

همون دو سه روز اول که در حال واریز و خرید و.. بودم و چیزی از قوانین و ریسک و… نمیدونستم یکی از ارزها مدام جلوی چشمم بین 20 تا 60 درصد بالا پایین میشد، دل به دریا زدم و روی 20 درصد ولی فقط به اندازه یک میلیون تومن خرید کردم و روی 50 و خورده ای فروختم، چند دور این کار رو کردم و حدود 200 تومن سود کردم اما آخرین بار که گرفتم دیگه همونطوری مونده و هنوز به حد قیمتی که خریدم هم نرسیده که فروخته بشه:sweat_smile:

البته مورد من متفاوته، تازه کاری که همون اول درس عبرت گرفت تا اول یاد بگیره و بعد عمل کنه

ولی شما بگید آیا گزینه 11 به حساب میام؟ :joy::grin::face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth:

درود و عرض ادب Sahar Shs

ببینید تو مارکت یه مثلی هست که خیلی مهمه
میگه که سود شانسی خیلی بد تر از ضرر کردنه

چون وقتی که اول ضرر بدین میرین سراغ یادگیری البته اگر راه درستش رو برین

ولی وقتی که یک سود شانسی بگیرین خیلی بیشتر باید پس بدین به مارکت این یه قانون نانوشته س

سعی کنید که از همون اول (لطفا) برین سراغ اموزش چون تقریبا همه از اینکه بازار ریسکیه اطلاع دارن

اما باور داشتن با طالاع داشتن خیلی فرق داره
جدای از یادگیری تکنیکال و خط و خطوط و….. یه مسله مهم یادگیری انظباط مدیریت ریسک مدیریت سرمایه و…. هست من خودم رو موظف میدونم که در تمامی شبکه های اجتماعی که حضور دارم این اخطار رو بدم این حقیقت رو بیان کنم

1 لایک