🚨توقف بیت‌کوین در ۹۲,۰۰۰ دلار و راه‌حل صعود به ۱۰۰,۰۰۰ دلار ⁉️

:warning:توقف بیت‌کوین در ۹۲٬۰۰۰ دلار؛ BTC برای صعود بیشتر به چه چیزی نیاز داره؟

:police_car_light:رشد قیمت بیت‌کوین دیروز تو محدود ۹۲،۰۰۰ متوقف شد و همین مسئله معامله‌گرآ رو نگران کرده.

:small_orange_diamond:با این حال تحلیلگرآ محدودۀ ۹۷,۰۰۰ تا ۹۸,۰۰۰ دلار رو به عنوان منطقه مقاومتی در نظر دارن و هدف بعدی بیت‌‌کوین رو ۱۰۰,۰۰۰ دلار میدونن. سیگنال‌های بازار فیوچرز هم، این تارگت‌ها رو حمایت میکنه.

:small_orange_diamond:حجم انتقال درون‌شبکه‌ای بیت‌کوین در هفته قبل ۲۰ درصد کاهش پیدا کرد و به ۸۷ میلیارد دلار رسید. همین طور، حجم معاملات نقدی روزانه به حدود ۱۲.۸ میلیارد دلار رسیده که از اوج‌های قبلی پایین‌تره.

:small_orange_diamond:افزایش حجم معاملات اسپات هم نشون‌دهنده تقاضای قوی‌تر در بازاره و اگه روند فعلی ادامه پیدا کنه، بیت‌کوین میتونه یک رالی پایدار رو تجربه کنه.(مجله نوبیتکس)

1 لایک

نظرتون در این مورد چیه که علت ریزش ارزها فروش توسط نهنگها برای ارزیابی ضرر با هدف پرداخت مالیات کمتره

البته با توجه به اینکه خبرهای بالا و پایین شدن نرخ بهره روی قیمت بازار ارز تأثیرگذاره، بنده تا حدودی مطمعن شدم علت همینه

و در اینصورت با توجه به قوانین مالیات و… ارزها بخصوص بیتکوین تا حدود دو ماه آینده از سقف بالاترین قیمت عبور میکنه، درسته؟

2 لایک‌کرده

:clap:t2::clap:t2::clap:t2:براوو به این پرسش هوشمندانه :clap:t2::clap:t2::clap:t2:

با درود و احترام.
راستش حس می‌کنم شما به پاسخ این پرسش، اشراف کامل دارید و یه جورایی تصمیم دارید که فقط بنده رو به چالش بکشید؟! آیا درسته؟:slightly_smiling_face:

در هر صورت، وظیفه‌ی خودم میدونم که پاسخ‌گو باشم. اما امیدوارم که شما هم، پاسخ درخوری دریافت کنید:slightly_smiling_face:

اگه موافق باشی، بریم گام‌به‌گام موضوع رو باز کنیم تا تحلیل منطقی‌تری ازش در بیآد:

:one: ایده‌ی فروش نهنگ‌ها برای ارزیابی ضرر (Tax-Loss Harvesting)
بله — این موضوع جداً وجود داره، خصوصٱ در بازارهای آمریکا و کشورهایی که قانون مالیات بر سود سرمایه (Capital Gains Tax) دارن.
معمولٱ در پایان سال مالی (معمولاً دسامبر):slight_smile:

• سرمایه‌گذارآی بزرگ (نهنگ‌ها و مؤسسات) بعضی دارایی‌هاشون رو که در ضرر هستن، می‌فروشن،
  • تا با ضرر شناسایی‌شده، مالیات‌شون رو بر سود سایر سرمایه‌گذاری‌هاشون کم کنن.

در مارکت کریپتو هم این پدیده دیده میشه؛ خصوصاً اواخر نوامبر تا دسامبر.

بنابراین تحلیل شما درباره‌ی تأثیر فروش پایان سال برای مقاصد مالیاتی بر قیمت ارزها، منطقیه و مطابق با واقعیت بازاره. این یه لایک :white_check_mark:

:two: اثر سیاست‌های نرخ بهره :
اینجا هم فرمایشت درسته : نرخ بهره (به‌ویژه نرخ فدرال رزرو در آمریکا) روی بازار ارز دیجیتال تأثیر جدی داره.
وقتی انتظار کاهش نرخ بهره وجود داره:

• سرمایه از اوراق کم‌ریسک → به دارایی‌های ریسکی مثل بیت‌کوین و سهام سرازیر میشه،
  • در نتیجه فشار خرید زیاد میشه.

با توجه به شرایط فعلی (پاییز 2025)، خیلی از تحلیلگرآ انتظار کاهش تدریجی نرخ بهره در نیمه‌ی اول 2026 رو دارن؛ که این خودش یه عامل حمایتی قوی برای رشد قیمت بیت‌کوینه :chart_increasing: پس این لایک دوم :white_check_mark:

:three: پیش‌بینی دو ماه آینده (عبور از سقف تاریخی):
راستش ، پیش‌بینی دقیق زمان در بازار کریپتو سخت و پر ریسکه،
ولی از دید تحلیل رفتاری و فاندامنتال، نشونه‌هایی وجود دارن که با تحلیل شما هم‌سو هستن:

1. فشار فروش دسامبر برای اهداف مالیاتی می‌تونه موقت باشه. و بعد از اون، بازخرید (re-buying) در ژانویه اتفاق می‌افته.

2. شرایط کلان اقتصادی که بیانگر برگشت نقدینگیه.

3. کاهش عرضه در صرافی‌ها و افزایش ورود سرمایه به ETFهای بیت‌کوین هم یه نشونه مثبت قوی دیگه‌ست.

:pushpin:بنابراین نتیجه‌ی احتمالی‌مون اینطور میشه :backhand_index_pointing_down:t2::
بعد از موج فروش پایان سال، در سه‌ماهه‌ی اول 2026 احتمال شکستن سقف تاریخی (ATH) بیت‌کوین میتونه منطقی باشه. ولی اینکه بگیم: «حتماً تا دو ماه آینده» یه ذره زودتر از حده؛ نمیدونم چطوری بگم؟ میدونی چرا؟چون فشار مالیاتی معمولاً تا اوایل ژانویه باقی می‌مونه. پس با همه احترامی که براتون قائلم، باید بگم در این مورد، کمی با شما هم‌رأی نیستم.:cross_mark_button:

:small_blue_diamond: پس بیریم برای جمع‌بندی :

• فرض شما اینه که (نهنگ‌ها برای کاهش مالیات دست به فروش میزنن) واقع‌بینانه و لایک :white_check_mark:
  • ولی اثر کوتاه‌مدت داره (تا پایان سال)،
  • و بعد از اون احتمال افزایش قوی هست؛ البته نه با تضمین، بلکه به احتمال زیاد بر اساس روان‌شناسی بازار…
1 لایک

درود مجدد و روزتون پر از شادی و نشاط

هر قدر هم در مورد موضوعی اشراف داشته باشم چون تازه وارد هستم از عزیزانی همچون شما که اشراف بیشتری دارید تأیید میگیرم و اصلا قصدم به چالش کشیدن شما نبود:sweat_smile:

و اما در مورد پاسختون خیلی خوشحالم که با نظرم موافق هستید، اگر گفتم حدود دو ماه بخاطر این بود که یک ماه رو گذاشتم به حساب فاصله بین فروش و خریدشون( حتما از این قانون خبر دارید)، و یک ماه هم برای روند صعودی شدن،

تا پایان سال جدید میلادی یک ماه مونده و شما فرمودید دو ماه بعد از سال نو، در واقع شما 3 و نهایتا 4 ماه رو پیش بینی میکنید، درسته؟

1 لایک

همین ماه وقت صعود بازار هست تقریبا دو هفته یکم بیشتر یا کمتر وقت داریم بعدش باید سماق بمکیم البته اگه شرایط با بولران قبل فرق کنا که هیچی

1 لایک

آرمان جان دقیقا اینو ک گذاشتی بیت ریخت ۸۸هزار. تحلیلت چیه؟

1 لایک

با درود و احترام بر سهیل نازنین.

سهیل! تو خودت تحلیل‌گری… آخه تو چرا می‌پرسی؟!:slightly_smiling_face:
ناقلا نکنه می‌خوای آتوو بگیری ازم:exclamation_question_mark::wink:

از شوخی که بگذریم ؛
اما پیش از هر صحبتی، یه پاسخ کاملی به سرکار خانم SAHAR، بالاتر از کامنت خودت، تقدیم شده که احساس می‌کنم پاسخ شما هم در اون مستتر و پنهانه.

فقط اینو حضورت بگم که :

1- من به ۱۱~۱۲ روز آینده امید زیادی به بازگشت مارکت دارم.

2- یه کورسو امیدی هم به 5 روز آخر سال و 2 روز اول سال میلادی آتی دارم.

1 لایک

با شما کاملا هم رأی و نظرم.:white_check_mark::rose:

1 لایک

نه بابا تحلیل گر چی باشم .اون ۲۰دیقه ریزش دیشب من تو سقف فیوچرز x10 باز کردم ارز پامپ رو ب زور وثیقه‌ لیکویید نشدم‌هنوز کلی تو ضررم داداش:)

1 لایک

جدی میگی. فکرشم نمی‌کردم!

اما نگران نباش، یه جورآیی همه ضرر کردیم، و طعم تلخش و درک می‌کنیم. امیدوارم به زودی، نه تنها ضررهات جبران بشه، بلکه سودهای چشم‌گیری نصیبت بشه.

**توی سه روز اخیر چند پست پی در پی در خصوص وضعیت تتر و دلار گذاشتم. و توشون در خصوص احتمال افزایش قریب‌الوقوع تترو دلار و همینطور اصلاح بیت‌کوین، کاملٱ هینت و هشدار داده بودم. اما متأسفانه با کمترین اقبال عزیزان مواجه شد؟!

حمل بر تعریف نباشه، معمولا پست‌هایی که میزارم، با اختلاف یه روز ، اجرایی میشه**

1 لایک

الان بنظرت کف قیمتی ک لمس کنه چقدره؟

1 لایک

اکثریت، کف قیمت بیت‌ رو ، بر روی ۶۰۰۰۰ دلار متصورند، اما من معتقدم این کف رو نهایتٱ بین ۷۰ تا ۷۵ هزار دلار ، برای بیت‌ خواهیم دید.

1 لایک

درود آقای کیانی این قیمت چه زمانی میبینه؟ممکنه تو همین هفته باشه؟

1 لایک

با درود و احترام.

پیشتر در یکی از پست‌های بنده پرسشی رو طرح کردیدکه متأسفانه هرچه تلاش کردم، موفق نشدم.
جبرٱ اینجا پاسخگو خواهم بود.

:date: تحلیل بیت کوین بر اساس افق زمانی 2026 :exclamation_question_mark:

اگه افق زمانی برای صعود قیمت بیت‌کوین و تا تابستان 2026 (تقریباً ۶ تا ۸ ماه آینده) در نظر بگیریم و شروع صعودی روند رو (پیش‌بینی شما) حدود دو ماه دیگه، یعنی اواخر ژانویه یا فوریه 2026 در نظر بگیریم. و اگه با توجه به اینکه اغلب چرخه‌های صعودی بیت‌کوین (پس از هاوینگ) در اواخر سال بعد از هاوینگ (اواخر 2025/اوایل 2026) شتاب می‌گیرند، با این سناریو، پیش‌بینی شما کاملاً منطقیه. و انتظار میره که یک روند صعودی قوی در اولین فصل 2026 شروع بشه و تا تابستان 2026 به اوج خود برسه. و بنده هم تأیید می‌کنم.

با توجه به مطالب بالا، اگه هدف، خروج کامل تا اول تابستان 2026 باشه؛ با پیش فرض رسیدن قیمت بیت‌کوین به 120 تا 150 هزار دلار، حتی سقف‌های بالاتر ( بول رانی (Bull Run) که خیلی از تحلیلگرآ پیش‌بینی می‌کنند) میتونه خیلی محتمل باشه. و استراتژی فروش تا تابستان 2026 بصورت پله‌ای باید از محدوده بین 120 تا 150 شروع بشه تا مطمئن بشید که قبل از خروج اجباری، سود خودتون و نقد کردید.

• حالا یه جمع‌بندی کنیم: هدف 150 تا تابستان 2026 یک هدف واقع‌بینانه و محافظه‌کارانه (در مقایسه با پیش‌بینی‌های خیلی خوش‌بینانه) برای نقدکردن سوده.

حالا بریم ببینیم انتظار برای نقطه ورود جدید زیر 80 هزار دلار ( یک ماهه پایان سال 2025 - ژانویه 2026) چطوره:exclamation_question_mark:

پایان سال 2025، با توجه به اینکه بازار احتمالاً در فاز انباشت قوی قبل از شتاب گرفتن در 2026 قرار داره، ریزش به زیر 80 (مخصوصاً اگر 80 حمایت قوی باشه) و خیلی خیلی ضعیف بین 70 ~ 75 به گفته تحلیلگرآ) کماکان بعید به‌ نظرم می‌رسه؛. حجم معاملات سازمانی و ترس از دست‌دادن (FOMO) در این دوره، معمولاً بازار رو حمایت می‌کنه.

حالا استراتژی ورودتون چی باشه:red_question_mark:
بهترین استراتژی همون ورود پله‌ای (DCA) در محدوده فعلی 86 هزار و ذخیره‌ی یک پله برای اصلاح ناگهانی احتمالی در محدوده 80 تا 85 در طول دسامبر 2025 باشه؛ به نظرم خوبه. فراموش نکنیم که انتظار برای زیر 80 هزار دلار ، ریسک از دست‌دادن روند صعودی 2026 رو خیلی بالا می‌بره.

خلاصه اینکه :

• شروع روند صعودی قوی: اواخر ژانویه/فوریه 2026.
  • هدف فروش نهایی: رسیدن به 150 تا قبل از تابستان 2026 (خروج پله‌ای از 120 به بعد).
  • نقطه ورود: ورود پله‌ای در محدوده 85 تا 86 در حال حاضر (دسامبر 2025).

ضمن ابراز تأسف از شرایطی که شما داخلش هستی و با توجه دغدغه‌هایی که دارید؛ انتخاب بین «طلا/نقره» و «بیت‌کوین» نباید یک تصمیم «یا این یا اون باشه ». این دو دارایی، دو نقش کاملاً متفاوت در سبد سرمایه‌گذاری‌تون دارن و برای دو هدف مالی متفاوت مناسبند.

از اونجایی که شما دو هدف مشخص دارید (۱. نقدینگی کوتاه‌مدت برای درمان و ۲. رشد بلندمدت تا تابستان 2026)، بیت‌کوین : با توجه به رشد تهاجمی و نوسانی بودن (نوسان شدید در کوتاه‌مدت)، برای اون قسمت از سرمایه‌ات که نیاز فوری به اون نیست و هدفت حداکثر بازدهی تا تابستان 2026 هست؛ خوبه.

یادآوری کنم که این تحلیل‌ها، توصیه‌‌ی مالی قطعی نیست چون بازارهای مالی پرریسکند.

راهنمای سرمایه‌گذاری برای نقدینگی کوتاه‌مدت (هزینه‌های درمان)

طلا : پناهگاه امن نهایی در بازارهای جهانیه و در کوتاه‌مدت نسبت به نقره و بیت‌کوین، ثبات قیمت بیشتری داره. و در مواقع بحران یا نگرانی، قیمت اون اغلب یا حفظ میشه یا افزایش پیدا می‌کنه. احتمال ضرر شدید هم در یک بازه زمانی چند ماهه، کمتره. توصیه می‌کنم برای تأمین هزینه‌های ضروری درمان، طلا (به‌شکل سکه، شمش کوچیک یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا با نقدشوندگی بالا) تهیه کنید.

اما نقره با نوسان‌پذیری بیشتر از طلا، هم پتانسیل رشد بالاتری داره و هم ریسک سقوط شدیدتر. و به دلیل نوسانات بالا، دقیقاً در یک زمان بحرانی، احتمال متضرر شدن‌تون بیشتر از طلا هست. پس با توجه به نیاز اورژانسی و حیاتی به نقدینگی، طلا نسبت به نقره ارجحیت داره، چون ثباتش بیشتره.
پس کل سرمایه خودتون و به دو صندوق مجزا تقسیم کنید:
صندوق ۱ (طلا) : امنیت و درمان: به اندازه کل هزینه‌های درمانی و جراحی.
صندوق ۲ (بیت‌کوین یا هر ارز پر پتانسیل دیگه با ضریب سودآوری بالا) : مابقی سرمایه‌تون.

در شرایط فعلی، نکته حیاتی برای شما اینه که تحت هیچ شرایطی، پولی رو که در صندوق ۱ (طلا) برای درمان همسرتون گذاشتید، وارد بازار پرریسک بیت‌کوین نکند. این تفکیک، کلید مدیریت ریسک در این شرایطه برای شما خواهد بود.

در آخر، از صمیم قلب برای شما و همسر گرامی‌تون، آرزوی صحت و سلامتی و پیشبرد اهداف‌تون رو در زندگی دارم.

2 لایک‌کرده

با درود و عرض شب‌بخیر.

خیلی شرمنده‌ام از اینکه دیر پاسخ میدم.

اما تصور می‌کنم دیگه خودتون به پاسخ رسیدید.(اسباب شرمساری بنده)

1 لایک

متشکر از پاسخ عالیتون،و توضیحات کامل تون،دشمنتون شرمنده،پایدار باشید

1 لایک

روزتون بخیر و شادی

بسیار سپاسگذارم بابت توضیحات کاملتون، با توضیحات شما بهتر متوجه روند صعودی و نزولی شدم،

پیام قبلی رو با عرض پوزش حذف کردم چون احساس کردم بیان مشکلات شخصی در این فضا درست نبود، متأسفانه در وضعیت اقتصادیه بدی هستیم و ترس بی ارزش شدن سرمایه همه رو به اینگونه سرمایه گذاری‌ها هرچند پرریسک میکشونه.

در هر صورت از توضیحاتتون خیلی استفاده کردم و بسیار سپاسگذارم

شما یا دوستان در مورد صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا با نقدشوندگی بالا چه پیشنهادی میدید؟ چون من در یک صندوق سرمایه گذاری کردم که نقدشوندگیش حدود یک هفته است و این زمان اگر بخوام ضرب العجلی برداشت کنم برام زیاده،

و اینکه ارز پر پتانسیل دیگه با ضریب سودآوری بالا غیر از بیتکویین چه پیشنهادی میدید؟

سپاسگذار میشم پاسخ این سوالات رو هم بدید و سعی میکنم دیگه سوالی نپرسم :sweat_smile:

1 لایک