چارت روزانه زیکش به روایت تصویر

در این چارت خیلی ساده و شفاف همه چیز علامت گذاری شده. چنانچه منتقد هستید و یا سوالی هست حتما لطفا در همین قسمت کامنت کنید. ممنونم

7 لایک‌کرده

عالی ، تحلیل خوبی هست . امیدوارم به زودی روند صعودی شروع بشه :folded_hands:

3 لایک‌کرده

ممنونم محمد خان. اگه دیدگاهی هست لطفا اضافه کن. دیگه از این بیشتر نخاستم روی این نقاشی کنم :sweat_smile:

3 لایک‌کرده

بهزاد جان سلام دادا بعضی جا نوشتن هفته آینده به200دلار میرسه شما نظرت چیه

1 لایک

بابت چارت هم ممنون من حمید هستم همونی که هفته پیش آلبرت رو ■■■ کش کردم

1 لایک

به به حمید عزیز. چه شبی بود اون شب :rofl:

3 لایک‌کرده

عزیز، توی این دنیای کریپتو همه چیز امکان داره. ولی این را در نظر بگیر که یا باید کل مارکت بریزه و یا اینکه برای اون عرض فاند منفی بیاد. در غیر این صورت با این شدتم اگه هر روز خالی کنه که دیگه اسکم هست. زیکش قبلا هم بالا وپایین شده و توی این چند روز خیلی حس برگشت بازار را احساس میکنم و ارزها کم کم سبز میشن. کریسمس شانس یک بازار سبز را میاره

4 لایک‌کرده

امیدوارم موینگ شکسته نشه بتونه برگشت خوبی بهش بده درغیر اینصورت اوضا برای زدکش خراب میشه

2 لایک‌کرده

آره اگه موینگ 100 را از دست بده، باید آخرین سنگرش موینگ 200 را در نظر بگیرم که حدودای بین 200 ت ا250 میفته و باز اونجا چارت را دوباره شخم بزنیم

1 لایک

سلام جناب بهزاد چارت و تحلیلت منطقیه لطفا چارت و تحلیل COAI و AIA رو هم بزارید خیلی ها ضررند و برخی ناامید شدند

3 لایک‌کرده

بله چشم حتما. Coai را دیدم در حالت جمع آوری نقدینگی هست و به نظر میاد فشار فروشش دیگه تموم شده، حتما اون را با نقاشی آپدیت میکنم در همین قسمت تحلیل ها

1 لایک

کارت درسته داداش بهزاد منم نشانه های برگشتی دیدم

1 لایک

فدات عزیزم. باید منتظر باشیم ببینیم این بازار ساز چه خوابی برامون دیده

2 لایک‌کرده

سلام تحلیل عالی هست

اسپات نقاطی که فرمودید جای خوبی ممنون

3 لایک‌کرده

درود به شما استاد رحیم. ممنونم که نظر خودت را گذاشتی و خوشحال هستم که انتقاد هم کنی. فدا

3 لایک‌کرده

بهزاد چقدر حمید داریم ببخشید فک کردم با من بودی خخخخخخ حالا یادم اومدموضوع رو

تا ۵ روز از بازار سبز لذت ببرید

1 لایک

اقا بهزاد مراقب باش داداش شاید یه نوسان ساده باشه و اصلا به پنج روز نرسه انشاءلله که بشه البته..بازار هم مث اناشید هدایت کنی شبخوش داداش من

1 لایک

این سبزی بازار و تعداد ۵ روز دلیلش پیش خور شدن کاهش بهره هست. موقع جلسه نوسان اصلی شروع میشه. روز ۱۰ دسامبر را برای نوسان و یا ریزش بازار میشه به بعد در نظر گرفت. بازم تخیلات من هست دیگه:joy::joy:

3 لایک‌کرده

بنازم کارت درسته :ok_hand:t2::fire::fire:

1 لایک