در این چارت خیلی ساده و شفاف همه چیز علامت گذاری شده. چنانچه منتقد هستید و یا سوالی هست حتما لطفا در همین قسمت کامنت کنید. ممنونم
عالی ، تحلیل خوبی هست . امیدوارم به زودی روند صعودی شروع بشه ![]()
ممنونم محمد خان. اگه دیدگاهی هست لطفا اضافه کن. دیگه از این بیشتر نخاستم روی این نقاشی کنم ![]()
بهزاد جان سلام دادا بعضی جا نوشتن هفته آینده به200دلار میرسه شما نظرت چیه
بابت چارت هم ممنون من حمید هستم همونی که هفته پیش آلبرت رو ■■■ کش کردم
به به حمید عزیز. چه شبی بود اون شب ![]()
عزیز، توی این دنیای کریپتو همه چیز امکان داره. ولی این را در نظر بگیر که یا باید کل مارکت بریزه و یا اینکه برای اون عرض فاند منفی بیاد. در غیر این صورت با این شدتم اگه هر روز خالی کنه که دیگه اسکم هست. زیکش قبلا هم بالا وپایین شده و توی این چند روز خیلی حس برگشت بازار را احساس میکنم و ارزها کم کم سبز میشن. کریسمس شانس یک بازار سبز را میاره
امیدوارم موینگ شکسته نشه بتونه برگشت خوبی بهش بده درغیر اینصورت اوضا برای زدکش خراب میشه
آره اگه موینگ 100 را از دست بده، باید آخرین سنگرش موینگ 200 را در نظر بگیرم که حدودای بین 200 ت ا250 میفته و باز اونجا چارت را دوباره شخم بزنیم
سلام جناب بهزاد چارت و تحلیلت منطقیه لطفا چارت و تحلیل COAI و AIA رو هم بزارید خیلی ها ضررند و برخی ناامید شدند
بله چشم حتما. Coai را دیدم در حالت جمع آوری نقدینگی هست و به نظر میاد فشار فروشش دیگه تموم شده، حتما اون را با نقاشی آپدیت میکنم در همین قسمت تحلیل ها
کارت درسته داداش بهزاد منم نشانه های برگشتی دیدم
فدات عزیزم. باید منتظر باشیم ببینیم این بازار ساز چه خوابی برامون دیده
سلام تحلیل عالی هست
اسپات نقاطی که فرمودید جای خوبی ممنون
درود به شما استاد رحیم. ممنونم که نظر خودت را گذاشتی و خوشحال هستم که انتقاد هم کنی. فدا
بهزاد چقدر حمید داریم ببخشید فک کردم با من بودی خخخخخخ حالا یادم اومدموضوع رو
تا ۵ روز از بازار سبز لذت ببرید
اقا بهزاد مراقب باش داداش شاید یه نوسان ساده باشه و اصلا به پنج روز نرسه انشاءلله که بشه البته..بازار هم مث اناشید هدایت کنی شبخوش داداش من
این سبزی بازار و تعداد ۵ روز دلیلش پیش خور شدن کاهش بهره هست. موقع جلسه نوسان اصلی شروع میشه. روز ۱۰ دسامبر را برای نوسان و یا ریزش بازار میشه به بعد در نظر گرفت. بازم تخیلات من هست دیگه![]()
![]()
بنازم کارت درسته ![]()
![]()
![]()