من ۳۰ هزار شه لیکویید میشم بنطرتون با ۳۴۰ درصد ضرر بفروشم یا نگه دارم
حدود نصف سرمایم میره بخوام ببندم پوزیشنمو
لایک صبر کنم ۳۰ هزار نمیشه
دیس لایک با ضرر ببندم
من ۳۰ هزار شه لیکویید میشم بنطرتون با ۳۴۰ درصد ضرر بفروشم یا نگه دارم
حدود نصف سرمایم میره بخوام ببندم پوزیشنمو
لایک صبر کنم ۳۰ هزار نمیشه
دیس لایک با ضرر ببندم
اهرم رو چند قرار دادی
با توجه ب رنجیکه رویه کانل چهل هزار زده احتمال ریزش ب سمته سی هزار کمتر از سی درصد هستش.اما پوزیشن شما هم مطمعنن در یک نقطه درست اما ب سمتی اشتباه بسته شده و بهتره یدرس بزرگ بگیری.موفق باشین
فروش تو این موقعییت اشتباه نمودار صعود نشون میده
انشالله میره بالا
من تازه واردم …چنت تا کانال بچرخی …متوجه میشی .که تو این اوضاع نباید روی بیت اهرم ببندی…
دکتر شما ۵۰ درصد تو ضرر باشی خود به خود لیکویید میشی بعد ۳۴۰ درصد تو ضرری هنوز لیکویید نشدی ؟ گرفتی مارو ؟
حمایت خیلی قوی روی ۴۰۳۰۰
داره تا اونجا صبر کن .اگه این حمایت رو از دست بده واقعا دیگه معلوم نیست چی میشه .چون بازار روند عادی خودش رو از دست داده و داره با توئیت و استوری کنترل میشه .البته دیگه جواب نمیده .بازار به حالت اول برمیگردد اگه بیت حمایت ۴۰ رو از دست نده.
ادمین محترم لطفا تایید کن
تو خیلی خوبی با لایکو دیسلایک مردم معامله میکنی گرگ والستریت کی بودی تو:neutral_face:
درکت می کنم خیلی بده بارها تو این موقعیت بودم فک نکنم ۴۲ بیاد پایین تر یعنی امیدوارم
اگه به هر دلیلی صبر کردی و تا ۳۰هزار نفروختی
وقتی نزدیک ۳۰ هزار برسه، برای اینکه لیگویید نشی، مارجین حسابتو زیاد کن تا به خاک سیاه ننشینی
تو که صبر نداری چرا اصلا وارد این بازار شدی الان وقت خریده نه فروش به نظر من بازار هنوز نصف راهشو پیموده نصف دیگرش مونده برای رشد
داداش چرا این کارا کردی حد ضرر میذاشتی برای خودت به نظر من بفروش لیوکید نشی حالا اگه رفت بالا تا باز ترید میکنی بر میگرده ولی اگه لیکوید بشی دیگه دلتم برای ترید نمیره خطر نکن من ضرر کردم ۱۰۰درصد ترید کردم حالا ۳۰ درصدم هم سودم ولی پولم هر موقع میخوام بیام بیرون میکشم بیرون پرسود باشید ادمین یا رباط تایید کن
پله ای کم کن که اگر اومد پایین دوباره اونجا بخری ولی ای کاش روی ۴۵ اینکارو میکردی با اینکار ضررت کمتر میشه