شیبا و دایه های مهربانتر از مادر

یعنی خدایش شیبا یه ارز تازه به دوران رسیده ببین چیکار کرده که یارو خودشو به هر دری میزنه تا شیبا بریزه…باور کنین دوستان یعنی آدم هایی هستن تو این گروه که حاضرن زندگیشونو بدن تا شیبا بریزه بشه ۰.۰۰۰۰۰۲علتش خیلی واضح هستش چونکه موقعه پامپ نخریدن چندین ساله بقول خودشون رفتن یه ارز اسم و رسم دار گرفتن اونم فقط نهایتش۲۰۰درصد سود داده بهشون…والا بلا منم باشم تا یجام میسوزه تو عرض یک ماه ۲۵۰۰۰درصد سود داده…
الانم شده دایه مهربان تر از مادر هر روز خدا میاد کامنت میذاره و یه تحلیل بلند بالا مینویسه در حالی که سرمایه ای که رو یه ارزی که داره همچین تحلیلی نسبت بهش ننوشته
دوستان باخیال راحت انتقالش بده تو کیف پول سال بعد همین موقعه بیا برات حداقل پول یه ماشین ۵۰۰تومنی رو برات درآورده

ادمین عزیزم تایید کن تا دایه های مهربانتر از مادر بیشتر بسوزن

من خودم نخریدم ولی تا حدودی حق با شماست

دوست عزیز همچین ارز هایی آینده نداره اگه میبینی رشد میکنه بخاطره اینکه بین افرادی مثل شما محبوب شده و نهنگها ازین فرصت استفاده میکنند وفتی میخرند پامپ میشه ب موقعش هم میفروشند یجوری ریزش میکنه ک میمونی توش اگه یکی میگه نخرید بخاطر این نیست میسوزه داره راهنمایی میکنه این ارزها غیر منطقی رشد میکنند البته شیبا توکن داره میسوزونه

حتی اگه یک میلیون تومان خرید کرده باشم هولد کنم؟راهنمایی کنید…حدود ۱/۵۵۴/۴۰۴واحد
ادمین تایید کن این هزارمین بار،خواهشا لطفا

شما دیگه اونوری نرو بالای صفحه خودش زده ۸۲۱ درصد چجوری به ۲۵۰۰۰ رسیدی البته من امید وارم بشه و همه سود کنند و مشکلاتشون از نظر مالی کمتر شه ولی نه مانند ادمهای مغرض منفی ببافیم نه این ساده لوح ها الکی خوش باشیم تو موقیعت مناسب saviسود کنیم با عقل خودمون واز موقیعت استفاده کنیم و از خدا برای همدیگه ارزوی موفقیت کنیم

تو هنوز فرق سود روزانه و هفتگیو ماهیانه رو نمیدونی چجور نظر میدی اون سود بلند مدتشو گفت درستم میگه