ممنوعیت ارز دیجیتال در چین و بدبختی؟

دوستان اینکه میگن‌چین ارز دیجیتال رو ممنوع کرده یعنی دیگه بدبخت شدیم؟؟ یکی جواب بده توروخدا
تایید کن جان من:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

نه بابا یارو ده سالشه میاد یه تویت میزنه این چه خرفیه خواهر من برو چنتا خبر بخون اصلا ارز دیجیتال آینده چینه موفق باشید

نه عزیزجان فقط مواسسات مالی نمیتونن سرمایه گذاری کنن مثل بانک ها

نه اینکه قانون جدیدی (در چین) وضع شده باشد بلکه این بیانیه مشترک با استناد به یک قانون قبلی به فعالان چینی یادآوری کرده است که تراکنش های مرتبط با رمزارزها زیر چتر حمایت قانون نیست و سرمایه گذاران به تنهایی مسیول هر اتفاقی هستند که بیافتد. دولت چین شهروندان کشورش را از نگهداری ارزهای دیجیتالی یا استخراج آن ها منع نکرده است.

داداش من اکثر خبر گذاری ها رو زیر و رو کردم این خبر مال چند سال قبل بود و هدفشون ریزش بود و ازش استفاده ابزاری کردن و جواب هم گرفتن، یکم تحقیق کنیم فقط شنونده نباشیم،
اینم بهتون بگم هرچی پول اضافی داشتم یه سبد ارز خریدم واسه هلد کردن، پس مردم عزیز نترسید که تو این بازی متضرر نشید، مطمئن باشید بهترین زمان واسه خرید و ورود همین موقع هستش.

دوستان، من اکثر خبر گذاری ها رو زیر و رو کردم این خبر مال چند سال قبل بود و هدفشون ریزش بود و ازش استفاده ابزاری کردن و جواب هم گرفتن، یکم تحقیق کنیم فقط شنونده نباشیم،
اینم بهتون بگم هرچی پول اضافی داشتم یه سبد ارز خریدم واسه هلد کردن، پس مردم عزیز نترسید که تو این بازی متضرر نشید، مطمئن باشید بهترین زمان واسه خرید و ورود همین موقع هستش.