بیت کوین: انقلاب مالی یا حقه ثروتمندان؟

بیت کوین انقلاب مالی عه. اصلا بر علیه ثروتمندان و برای مردم درست شده. مطمئنا ثروتمندان مخالفشن مثل ایلان ماسک که میان کسب سود میکنن و میرن ما مردم باید پشت هم باشیم و نزاریم اونا کنترل بازار رو دست بگیرن و بیان با کویین های مسخره ای مثل دوج ما رو بازی بدن و ارزش بیت کوین رو با حرف های مسخرشون بیارن پایین

نکنه میخوای با چنگال وایسی تو سینه ژ سه؟

دمت گرم حرف حساب

لعنت به ایلان ماسک ایشالا که ترورش میکنن

دقیقا فقط قصد زیر سوال بردن بیت را داشت با یک برنامه کامپیوتری ساده و بی مفهوم مثل دوج

خب توعم سود کسب کن و برررو مشکل اینه واستادی ده میلیونت بشه یه میلیارد تو یه هفته

عجب پس بیت کوین مال فقیراست بر علیه پولدارها . ایرانیا در داستان گویی تکن

ساقی هستم ، اینم نمونه کارم،:backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up:

کویین نخر داداش اونا چون یدونه ی اضاف دارن. عباس بوعزار

داداش اینکه میفرمایی بیتکوین مال مردمه بله درسته، ارزهای دیجیتال برای مردم ساخته شده و پولهای رایج کشورها برای دولتها، اما اینکه میگی ایلان ماسک یا سرمایه دارای بزرگ تحت کنترل دارن بازارو اشتباهه، به عنوان سرمایه دار اونا میتونن تاثیرات کوچیکو بزرگ بذارن ولی هیچی دست خودشون نیست فقط میتونن فروشنده هارو کم یا زیاد کنن و بالعکس مردم رو ترغیب به خرید کنن اینجور مواقع بهترین کار نگاه کردنه و دست نگهداشتن، من پارسال این همه کامنت و شلوغی ندیده بودم مشخصه که ایرانیا خیلی بیش از حد وارد این بازار شدن تنها نصیحتم نه به عنوان تحلیلگر بلکه در هر حیطه ی معامله، هیجانی خریدو فروش نکنین هروقت خودتون قشنگ حس کردین میره بالا خرید کنین یا به حرفای مفهومی افراد بزرگ گوش بدین، به تحلیلای اشخاص ناشناس که صرفا برا نمایش خودشونه گوش ندین چون الان هر ایرانی یه تحلیلگر شده
هر لحظه یکی میگه میره پایین میاد بالا ،یه ساعته یه روزه یک ماهه هر نسخه ای که بگی پیچیدن بلاخره هم یکیش درست درمیاد و طرف میره پیج کریپتو میزنه تو اینستا🤣

درست میگی ولی بالای نود درصد بازار دست ثروتمندا و نهنگاس