توصیه های خرید و فروش

سلام,ادمین خسته نباشید.یک مطلب عرض کنم خدمت دوستان اینکه دولت چین اعلام کرده محدودیت میزاره دروغی بیش نیست فقط و فقط قصدشون سود بیشتره,و اینکه دوستانی که تو اوج بازار خرید کردند خودشون خوب میدونن که قیمتهای الان فیکه و دوباره پامپ میشه ولی در مورد دوستان تازه وارد توصیه میکنم صبر پیشه کنید و یا اگر تحمل ضرر ندارید خروج بزنید و بهتره دیگه وارد نشید خدایی نکرده دچار سکته نشید عزیزان,و اینکه در این آشفته بازار اقتصادی کشور ارزو داریم مردم هیچگاه متحمل ضرر نشن بشرط اینکه دوستان منطقی برخورد کنن برعکس سود هم می کنند,توصیه اخرم اینکه پله ای خریداتو بزنید,احتمالا شهریور تا مهر ماه صعودهای طوفانی خواهیم داشت,پس به سمپاشها و جو روانی حاکم بر بازار مسلط شوید تا به امید خدا دست پر پیش خانوادهاتون و مردم برگرید نه اینکه دچار سرشکستگی و افسوس شوید,با کریپتپوکارنسی پیش بسوی عصری جدید پا مینهیم,ارزوی رفاه و خوشبختی برای تمام مردم ایران زمین.
۲۹ اردبیهشت 1400

اسم شهریور و مهر رو نیار خاطره خوبی ندارم. بورس هم قرار بود شهریور و مهر سال قبل برگرده:sob::broken_heart:

مگه بورس ایرانه فیک باشه

بسیار عالی دوست عزیز.تمام مطالبتون علمی.مهندسی و اصولی بود.ممنون

کریپتو کارنسی نابود نخواهد شد فقط نیاز به مقداری صبر هست و در حال حاضر قدرت های جهانی بر علیه رمز ارز ها قد علم کردند ولی اینکه چه مدت طول میکشه به قیمت قبلی برگرده و بخوای صبر کنی زمان با ارزش تر هست..هولد کردن اشتباه هست فقط باید ترید بزنی

داداش تاریخ که زده بودی امضا هم میزدی کنارش :smiling_face_with_sunglasses:

من خودم با یه بازرگان چینی در ارتباطم پرسیدم گفت همش دروغه من الان دارم با بیت جنس وارد میکنم و میفروشم

شاید قیمت های اون موقع فیک بوده الان اصله

همه چی آرومه من چقدر خوشبختم…
داداش برو کنار بذار باد بیاد، این بازار حالا حالا ها درست نمیشه… هر کی پولش را احتیاج داره سریع بفروشه وگرنه باید تا پج شش سال آینده قید پولتو بزنی

در پنج سال گذشته بیت بارها و بارها شاهد ریزشهایی شدیدتر حتی تا هشتاد درصد بوده خیلیا مثل تو اعتقاد داشتن کار تمومه ولی روند باز صعودی برگشته تازه اون دورانی که استقبال از بازار رمز ارز به این شدت نبود