نظر شما در مورد خرید ۱۰۰ دلاری

سلام دوستان عزیز من 140000000 شیبا تو هات بیت دارم میخواستم انتقال بدم به تراست ولتم اما همش فریز شده اول اینکه دلیلش چیه دوم اینکه چه راحلی پیشنهاد میدید .ادمین جان عزیزات تایید کن .

یا استیکش کردی یا سفارش فروش گذاشتی

یا اردر‌فروش‌داری‌که‌باید کنسل‌کنی یا بردیش تو‌قسمت investment که روش سود بگیری که باید از‌اونجا انتقال بدی به trade account ,

اتریوم داری؟ احتمالا هم قیمت خودش اتریوم بخواد، اول تبدیل کن به یه ارز مثل داج، بعد انتقال بده که یه چیزیم روش نذاری واسه انتقال :joy:

به تتر تبدیلش کن

سلام.برو تو سایت هات بیت اونجا اوردر هاتو لغو کن…قبلا اردر فروش گذاشتی لغو نکردی بخاطر همین برات فیریز نشون میده

سلام،دلیل فریز شدن موجودیت به احتمال خیلی زیاد واسه اینکه اوردر فروش ثبت کردی حتما یا شاید تو قسمت investment سرمایه گذاری کردی،برو تو قسمت trade اگه سفارش فروش داری کنسل کن

اگر توی قسمت Investment هست پایین برنامه قسمت Investment بزن بعد اسم shibسرچ کن بیاد اونجا یه گزینه نوشته Transfer اونجا بین اکانت tredingوinvestmentبزن کل شبارو بعدconfrimبزن بیاد اینور بتونی انتقال بدی
ادمین محترم تایید کن بنده خدا کارش راه بیفته

بخاطر این که شما الان سلطان شیبا هستی.انتقال نده کارمزده ش زیاده

نه هیچ کدوم انجام ندادم من این ارز رو برج 12گرفتم اون موقع fee انتقالش به کیف پول دویست میلیون شیبا بود که من گذاشتم همون جا بمونه الان برام زده بود feeانتقال 5میلیون شیبا که گفتم انتقال بدم کیف پول که بعداز تکمیل مراحل دیدم کل ارزم فریز شده !!!

ممنونم از شما ، اما من نorder فروش گذاشتم نه استیکش کردمخواستم انتقال بدم که دیدم کل ارزم فریزه شده !!!