نگرانی های یک هولدر از بازار ارزهای دیجیتال

من یک هولدر هستم…
بعد از گذشت ۵ ماه از تشکیل سبدی از آلتکوین ها و کسب سود خوب، ظرف چند روز همه سودهام و بخشی از اصل پولم نابود شد.
فناوری ارز دیجیتال بسیار جالب و هنوز در ابتدای راهه، اما مشکلی که داره اینه که هر ارزی تعدادی نهنگ داره و متاسفانه قیمت ارز بر اساس عرضه و‌تقاضا نیست و این نهنگ ها هستن که هر موقعی دلشون میخواد قیمت رو بالا پایین میکنن، تصور کنید روزی اون یک میلیون بیت کوین آقای ساتوشی بیاد تو بازار و دوباره بازار نابود میشه. این بازار هیچوقت اطمینان لازم جهت سرمایه گذاری بلند مدت رو نداره متاسفانه.

اگه همیشه مثبت باشه که خیلی مسخره میشه،این بازار خیلی شیرین تر از این حرف هاست،صبر کن سود میکنی،نباید همه سرمایه ات رو وارد بازار میکردی

اتفاقا هروقت افت کرده دوباره برگشته و تاریخ تکرار شده اگه هولدری اصلا برات نباید مهم باشه این چیز ها افتش برای اینه. که بازار همبشه فرصت ورود جدید میده به مردم اتفاقاخیلی عالی میشه پول داشته باشی دوباره خرید کنی تو ضرری

مثل خودم ولی صبر داشته باش منم بکبار از اصل پولم هم پایین تر رفت بعد دوبرابر شد العان بازم تو این ریزش خیلی ریخت پایین ولی نگران نباش و فقط صبر داشته باش