پول بک این ریزش هنوز مونده
تا کندل هفتگی بیت بسته نشده نخرید لطفا
بزارید ببینید چه شکلی بسته میشه
پولتون رو آتیش نزنید سر این که تو کف خرید کنید هنوز کف هیچی معلوم نیست اگر کندل هفتگی پین بار بسته شد بخرید
اگر نه باز میریزه بیت رو همه تاثیر میزاره
عجله نکنید لطفا
صبر صبر صبر
کسی عقبنمونده بابت این کار
شور حسینی ندید یکم فکر کنید لطفا
برو عمو حسین و شورشم ببر
دوست عزیز این ریزش ها برنامه ریزی شدست توسط نهنگها هر از چندی ک بازار رشد میکنه و سرمایه های زیادی واردش میشه قدرت نهنگها کم میشه چون مثلا بازار یک میلیاردی رو با سه هزارتا تا بیت میتونست کنترل کنه اما بازار ده میلیاردی رو نه پس ی ریزش شدید ایجاد میکنن ملت از ترس هرچی دارند رو تو کف میفروشند(دیشب تتر از رنک ۷ رسید به ۳ ملت از ترس نقد شدن با ضرر) اونها هم میخرن که خریدن بیت سی هزار دلاری رو تو کف!بیت رفت واسه ۸۰ و ۹۰ ولی بازم اونجا ریزش خواهد داشت و این چرخه ادامه داره زرنگ باشید سوار موج نهنگها میشید و سود میکنید!تحلیل جایی بدرد میخوره که اراده خارجی دخیل نباشه اینجا نه اینکه بگم مثل بورس هست،بلانسبت ولی اراده ی عده توش دخیله!!!یاد بگیر با اینها موج سواری کنی!بیت رفت واسه ۸۰ ۹۰ از اونجا دوباره ی ریزش،این بمونه یادگاری اینجا من خودم دیشب خرید زدم رو سی تا!کندل مندلم بریز دور ک این روزا شده دکان واسه سیگنال فروختن و خالی کردن جیب خلق الله به بهانه آموزش!!!و اما نکته آخر دیشب دامیننس بیت ۳۶ بود الان ۴۲ و بیشتر هم میشه!!!به اراده نهنگها بیت اهرم فشار این بازار خواهد ماند!!!در تمام این ریزش ها تسط بیت افزایش پیدا کرده بعد از کاهشی ک با رشد آلت کویین ها داشته!!!
هنوز نمیشه خرید از ساعت چهار صبح میخوام اتریوم کلاشیک خریدبزنم رد میکنه
گل پسر وقتی ریخت شورشو میبینی متوجه میشی چی گفتم