بچه ها به جای این ارزای گنده باقالی که ادعا دارن و وقتی میخوان بریزن نه بنیاد مهمه براشون و نه خط مقاومت و حمایت براشون مهمه برید بارقم های ناچیز مثلا ۱۰ تتر یا ۲۰ تتر ارزهای و توکن های تازه واردی که ذلیل شدن رو بخرید و هولد کنید من الان واقعا جواب گرفتم نمیگم برید سنگین خرید کنید که دور از جون مالتون رو از دست بدید و مدیون بشم ولی من الان از شیبا و اکیتا و کیشو و این ات و اشغالایی که مسخره میکنن از اینا جواب گرفتم که ۱۰۰ سال دیگه رو ارزای اصلی نمی گرفتم
یادتون باشه نهایت ۲۰ با ۳۰ تتر چش بهم بزنید ۱۰ برابره
من شیبارو رو ۱۷۷ خریدم الان تا ۳۹۰۰ رفت الان ۱۲۰۰ هست نمیگم شیبا رو بخرید چون اون اومده بالا
الان من کیشو خریدم ریوارد هم به دارندگان و هولدراش
۲ درصد جایزه توکن اضافه میکنه الان دو بار هم به من اضافه کرده پس فردا همین به ۵۰۰ هم بسه ۹ برابر میشه
اون پایین مایینا این درصدا به خدا پشمه بیایید خودتون میبینید
پولیم نیست خدایی نکرده اگه از دست بره چیزیتون بشه
در حد ۶۰۰ هزار تومان بزارید هولد کنید دوتاش هم جواب بده نسبت به کل پولتون خیلی جلویید
اگه سود کردید جو گیر نشید
الان شیب -20 چطور رفته بالا؟
سلام لطفا راهنمایی کن چطور و از کدوم صرافی تتر زدی تو صرافی خارجی اگه داخل ایرانی ادمین لطفا تایید کن
سلام ای گل گفتی من از اواخر بهمن سیف مون خریدم پولم حداقل 100 برابر شده اما با این ریزش ها نمیفروشم چون سیف مون گرون شده پیشنهاد میکنم ارزهای دیگه در زیر رو بررسی داشته باشید پشیمون نمیشید
Safe btc
Safe star
Safemars
Safemooncash
وقتشه بیت کوئین و سایر ارزهای بالا دستی رو ول کنید موفق و پر سود باشید
دوست عزیز چند مورد رو نام ببرید و اعلام کنید از کدوم صرافی باید خرید ممنونم همیشه پرسود باشید