مشکل در صرافی

نمیدونم ادمین چه مشکلی با من داره لطفا تایید کن ادمین

بچه ها من به یه مشکلی بر خوردم گوشیم سوخته و گوگل اتنتیکیتورم و کد و عکس از بین رفته چطوری میتونم وارد اکانتم تو صرافی هاتبیت شم لطف میکنید کمکم کنید . حساب ایرانی هارو مسدود میکنند یا نه تورو خدا کمک کنید
ادمین تایید کن

داداش پیامکت رو روشن کن شمارتو بده بعد ادیکاترو رو خاموش کن بعد دوباره روشن کن اندیکاتور رو بعد اینبار کد رو بنویس ی جایی که گم نکنی بعدش پیامکت رو خاموش کن دوباره که بهد ها به مشکل نخوری

کپی اون کدی که وارد برنامه کد دومرحله ای کردی رو باید داشته باشی،وگرنه به ایمیل پشتیبانی هات یه پیام بده مشکل رو بگو

سلام
اول برو به بخش ساپورت هاتبیت ایمیل بزن مشکلتو بگو
بعد ازت یه سری مدارک میخوان تا حسابت و باز کنن
مث سوابق واریز و برداشت شناسنامه و …
اگه درست مراحل و طی کنی یه هفته ای حسابت بر میگرده
من خودم این مشکل برام پیش اومد

متاسفانه نمیتونی :joy:

باید یجا مینوشتی قبلا این کد مد هارو

سلام. تا حدودی اطلاع دارم گوشی جدید با اکانت جمیلت بالا بیار بعد رمز ساز گوگل نصب کن هات بیت با پسورد قبلا ساختی اجرا کن با رمز ساز هماهنگش کن اجرا میشه

اگه از اون رمز اول گوگل اتیتکیتور نداشته باشه فک میکونم نتونی بری داخل حساب

اون کد ۱۲ رقمی رو اگه داشته باشین مشکلی نداره دوباره گوگل اتنتیکیتور رو نصب کنید و کد ۱۲ رقمی رو اضافش کنید

رمز اولیه رو باید یاد داشت کنی، هزاران بار گفتن حتی اسکرین شات هم نگیر، فقط یاد داشت کاغذی، بدون اون امکان نداره بتونی وارد بشی

صراف هات بیت که با تلفن و مشخصات احراز هویتت قابل بازیابی چرا سختش میکنی. سیمکارتت که دیگه نسوخته کدش میاد برات