دوستان منوببخشید از نوشتن این مطالب ، اومدن از هیچ پول ساختن ، انتشار فلان مطلب و وعده سر خرمن تولیده کنندگان و گردانندگان این ارز رودادن و الان بعد خالی کردن جیب همه امان نابودمان کردن هر سرمایه گذاری اینقدر عقب گرد نداره چند وقته ما داریم ضرر این ارز رو میدیم و باز میگم فلان میشه با عرض احترام اساتید محترم
۱ هفته پیش اولین کامنتت این بود که شیبا از کجا بخرم ، خب ادم بی سوادی هستی و رفتی دنبال شت کویین و درضمن تازه اومدی ضرر چی دادی؟؟؟ چرت پرت نگو
وقتی با پولی وارد میشی که بهش نیاز داری نتیجش میشه همین تفکرات، وگرنه اگر تشریف ببری و به گذشته تمااااااااام ارزها نگاه کنی میفهمی این یک روند طبیعیه
بیسواد خودتی چون سوال کردم ولی همین مثل تو تبلیغ غلط میگنید رفتم دیدم مزخرفه نخریدم پول ضرر امثال ما تو جیب تو هستش معلوم خوشحالی و بلیغ میکنی
والا ماکه ضرر نکردیم هیچ هنوز هم توسود هستیم شماهاییکه میخوایید یک روزه میلیاردر بشید همیشه ضرر میکنی تا صبر کنی زگوره هلوا سازی
دوست عزیز که میگی از هیچی ساختن اگه یه کم سواد تخصصی داشتی میدونستی بستر بلاکچین چه کاربردهایی داره و این مطلب رو کامنت نمیزاشتی
حالا که مقدار درک شما در این حد هست پیشنهاد میکنم بری کل داراییتو پول کاغدی ۱۰۰ تومن بخری و تو کیسه یا بالش زیر سرت بزاری و حالشو ببری
نخیر من مثل تو نیستن عاقلم
جوجه رو اخر پاییز میشمارن بمون تا ببینیم
ز گوره؟؟؟هلوا؟؟؟