کاش فقط 1 نفر میتونست بیاد اینجا و یک کامنتی بنویسه که بدونم برای خودم تنها نمیزارم و بیاد هم فکری کنه و نظرش را بگه!

لطفا به چارت دامیننس USDC.D با دقت توجه کنید، برای افرادی که نمیدونن چی هست، این همون شبیه دامیننس تتر هست از یک شاخص دیگه که بهتر و شفاف تر نسبت به تتر عمل میکنه. بهرحال در تایم های مختلف اون را بررسی کرده بودم قبلا و دوباره با اپدیت جدید گذاشتم و لطفا فقط یک نفر که فکر میکنه درکی از چارت خوانی داره بیاد و زیر این چارت نظرش را بگه یا نقد کنه و یا دیدگاهی اشتراک کنه. خداییش چند صد نفر مشارکت کننده داریم داخل وب سایت و اکثرا فقط عددهای احساسی مینویسند، خارج از یک دیدگاه منطقی. افراد عزیزی که در سایه ها مخفی هستید، خوشحال میشم بیاین زیر همین موضوع بحث کنیم و اگه دیدگاهی نبینم، متوجه میشم که افراد تحلیل گر اینجا، فقط ادعای های دیگران را از صفحات دیگر کپی کردن و از خودشان چیزی برای اشتراک ندارن. پس بیاین و یک خودی از خودتون نشون بدید.ممنون میشم :melting_face:

6 لایک‌کرده

سلام آقا بهزاد یک ارز به من معرفی کن که پامپ دراره تلگرام بلاک کردین جواب بدین خیلی به کمک تون نیاز دارم

3 لایک‌کرده

براتون متاسفم که من را به عنوان سیگنال کریپتو اشتباهی گرفتید و کاربران قدر نشناس و طمع کار را نمیتونم پاسخگو باشم. شما از همون لونا حدود 60 درصد سود گرفتید و شکر خدا کنید و نیازمندان را فراموش نکنید و هم اینکه باید خودتان تلاش کنید و ضررهاتون را جبران کنید. امیدوارم درک کنید که کار من سیگنال دادن نیست. ممنونم که درک میکنید و تنها راه ارتباطی من همینجا در همین وب سایت هست برای همه کاربران عزیز

7 لایک‌کرده

@uvkxfyz @ucmkogs @ucjkydl @665628003836 و بقیه عزیزان، خوشحال میشم دیدگاه شما را بدونم و بلکه بتونیم چیزی پیدا کنیم در این چارت یا چارت های شما که میتونید زیر این پست اشتراک کنید. مرسی :heart:

5 لایک‌کرده

ممنون از تحلیل زیباتون

1 لایک

نظر شما در این چارت ریزش بازار هست با توجه به سقوط سه قله

1 لایک

آقا بهزاد من تحلیلاتو دنبال میکنم اما نظر نمیتونم بدم

3 لایک‌کرده

این چارت خلاف بیت کوین و کریپتو هست، یعنی اگه بریزه، رشد برای کریپتو و اگه بالا بره ریزش برای بیت کوین و کریپتو. نقطه مقابل بیت کوین هست

اقا تحلیلتون درست هست دیگه ولی الان تو همون روند نزولی هست و قابل تحلیل هست منتظر نقطه وروود هستیم که به زودی مشخص میشود

2 لایک‌کرده

نظر شخصی خودتون چیه بیت بین 87تا89بازی میکنه

1 لایک

سلام ضمن تشکر فراوان از حضرتعالی
خواهشا برای من که کم سوادم به زبان ساده تر حدود درصد صعود نزول را ضمن تحلیل ها بنویسید.خدا خیرتون بده

3 لایک‌کرده

درود به شما

این چارت های بالا، نمودار برعکس بیت کوین یا آینه اون هستن که به نظر میاد بیت کوین محدوده اخر پرش گربه مرده کلاسیک را با رسیدن به محدوده ۱۰۰تا۱۰۵ هزار تکمیل کنه و بعد از اون استارت اصلی زمستان کریپتو. برای شما عزیز، لطفا با کامنت من و دیگران خرید و فروش نکنید، زیرا اینجا ۹۹ درصد افراد از روی احساسات حرف میزنند و هیچ دانش و دلیل و منطقی برای بیان حرفاشون ندارن. مراقب باشید که در حال حاضر بهتر از فقط نظاره گر باشید و ببینید چه بلایی سر افرادی اومده که بدون توجه به خطرات این بازار مکاره اقدام به خرید و فروش کردن. زمان خرید خواهد رسید، اما الان وقتش نیست.

3 لایک‌کرده

سلام آقا بهزاد من رو تحلیل شما آوه خریدم خیلی تو ضررم به نظرت میره بالا

2 لایک‌کرده

آقا بهزاد این چارتی که شما ترسیم کردید و سقف ۳ قلوی بیت رو نشون میده. باتوجه به اینکه بیت ۳ بار به اون ناحیه حمله کرده و موفق به شکست نشده و چارت USDC که تونسته رونده افزایشی خودشو داخل چارت حفظ کنه و هر ۳ بار هم موفق شده بالاتر تثبیت بده و مقاومت پیش رو را رد کنه پس این دفعه هم به مقاومت بالاتر حمله میکنه… نمی‌دونم تونستم توضیح بدم یا نه. در کل نظرم اینه که بیت کوین از روند نزولی خارج نشده ولی USDC اصلا روندش نزولی نیست، و داره صعودی حرکت میکنه

3 لایک‌کرده

قربونت داداش مرسی که از تحلیل های خود مارو بهره مند میکنی

3 لایک‌کرده

با سلام خدمت شما…عرض ادب
تا وقتیکه دامیننس تتر بالاست ،بیت کوبین در مرحله رنج نوسان میکند ،و احتمال اینکه دوباره کف جدید بزند زیاد است . فیبوناچی اصلاحی در تایم فریم روزانه و هفتگی و ماهانه اینو میگه که روند بیشتر نزولی است تا روند صعودی ،علتش هم میتواند کاهش تقاضا باشد ضمن اینکه ،استخراج یک عدد بیت کویین چنان زیاد است که بیشتر نهنگها ،به سمت ذخیره طلا حرکت کرده اند و طبق الگوی وایکوف ،در مرحله انباشت و فنر به سر میبرد ،احتمال اینکه دوباره حمله کند و شکست بخورد بیشتر است تا اینکه رد کند.تقاضا در مرحله بی تفاوت است و بازار سرد است .

2 لایک‌کرده

درود بهت، چارت آوه را با اپدیت در قسمت گروه قرار دادم

فکر کنم دیروز بود

لطفا اون را ببین

ممنونم ازت.

بیت کوین در تایم ماهانه سیگنال نزولی مکدی را داره و بقیه کریپتو و others همینطور که الگوهای سر و شانه منفی هم دارن. اینبار همه چیز روی چارت منفی هست، اما از اینکه بازارساز حقه ای در آستین داشته باشه، ذهنم درگیر هست

2 لایک‌کرده

درود بهت عزیزم

چارت ۳ بار حمله مربوط به دامیننس usdc هست که موفق نشده و در همین حاال در باکس مستطیل هست که میتونه از بالا بشکنه. در عجیبترین موقعیتی هست که واقعا زیاد دیده نمیشه

1 لایک

بنظرتون پکیج گلد یا تتر گلد خرید کنیم خوبه