تاثیر قوانین جدید آمریکا بر بازار ارز دیجیتال

‌ این افت شدید قیمت دو دلیل عمده داره ، اولیش قوانین جدید چین هست که دوستان اینجا بهش اشاره کردن و‌همه میدونید ،، اما دلیل دوم که دوستان یا نمیدونستن یا بهش اشاره نکردن قوانین‌جدید‌ایالات متحده امریکا هست که اعلام کردن هر تراکنش‌بالای ۱۰ هزار دلار باید به خزانه داری گزارش بشه ، من ساکن امریکا هستم و میدونم اینجا بیشتر از ۴۵ ملیون نفر ترید میکنن و این شوگ بزرگی برای یکی از بزرگترین بازارهای ارز دیجیتال هست ، متاسفانه روندنزولی بازار‌با‌توجه‌به‌مقالاتی که هر‌روز میخونم‌تا حداقل ۱۴ روز ادامه داره ،،، سبد ارزهای من بیشتر از ۵۰ درصد افت کرده ،،، فقط طی دو روز گذشته حدود ۲۰ هزار دلار تزریق کردم که متاسفانه ‌نگاهم در مورد کف بازار‌ اشتباه بود و مجددا متضرر شدم ،، از هموطنای عزیز خواهش میکنم به جای خود خوری و‌یا‌تصمیم به فروش روی ضرر سنگین ارامش داشته باشن و بدونن این بازار‌مثل‌بورس ایران نیست که توسط کسی کنترل بشه ،، این بازار‌جریان‌روان‌ابی هست که راهشو‌ پیدا میکنه حتی اگر یه صخره جلوش باشه …

بهترین تجزیه و تحلیلی که تو این مدت به چشمم خورد :ok_hand::ok_hand::+1:

ممنون از راهنماییتون

افرین …:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

درود۔ عالی۔ دقیقا همینه۔ دوستان کمی صبور باشیم ۔ تا دو سه ماه دیگه وصعیت بهتر میشه۔ هرکی الان بفروشه ضرر زیادی میکنه

احسنت بر شما که آخرش یه حرف درست وحسابی شنیدیم. زنده باشید ای مرد امریکایی

چین تا حالا هزار بار تهدید کرده اینا همش فیلمه اگه واقعا میخاد نزاره کسی فعالیت کنه میتونه راحت ببنده نه اینکه هرسال ده بار تهدید کنن الان بحث حجمه پول مهم نیس مهم اینه کی حجم بیشتری از بیت کویین ارو داره که در اینده یکی از علت‌های افزایش قیمت همین کمبود حجمه

درود به شرفت بزرگ مرد