تحلیل بازار و توصیه به عدم خرید

من روی ۵۰ هزار تحلیل گزاشتم.همچنین روی ۴۰.و همچنین ۳۰.و سوابقم موجوده.خوبم دیسلایک زدین.الانم به همه دوستان عرض کنم خرس ها تمایل دارن روی کانال بیست هزار جمع کنن.الان موقع خرید موسسات هست ولی انگار اونا هم راغب نیستن و دوست دارن بیت بیست هزاری جمع کنن.دوستان نیاز به تحلیل نیست.نمودار رنج رو ببینید که زور بالا رفتن نداره و مونده روی ۳۶.عزیزان واسه اینکه بازار رشد کنه باید زیر مقاومت قرار بگیریم نه روی حمایت.۳۶ حمایته.داره حمایتم میشه.ولی متاسفانه بالاخره میشکنه دلیلشم خروج عظیم پول هست.اگه کسی نقده فعلا خرید نکنه.بنده خودمم شدید توی ضررم ولی دوست ندارم متضرر بشید.تا زمانی که بیت نره بالای ۴۵ خرید نکنید

تو که تحلیل بلدی چرا تو ضرری😳اگه بیل زنی باقچه خودت رو بیل بزن😄البته تحلیلت درسته وقتی رو حمایت رنج می زنه یعنی باید منتظر شکست حمایت باشیم

درود بهتون عزیز

برادر عزیز من توی بیت که توی ضرر نیستم.فروختم.به تحلیل اساتید بزرگ که گفتن منتظر آلت سیزن باشید آلت کوین ها رو نفروختم.وگرنه بیت رو روی ۵۸ هزار فروختم.در کل توی سود چند برابری هستم.ولی اینکه شیبا ریپل و لایت رو نفروختم معلومه شدید ضرر بدم.شاید بد منظورمو گفتم