سلام دوستان گلم و هموطنای بدشانسم،با بررسی و مطالعه سایت ها و اپلیکیشنهای نظیر ارز دیجیتال و سایت های بورسی طلا و سکه و دلار و خودرو کاملا واضح و روشنِ همگی بلای جون هم شدیم و تبدیل به کارشناس اقتصادی برای بازاری که در ان سرمایه نداریم و خیلی راحت تجزیه و تحلیل میکنیم تارگت فضایی یا کذایی صادر میکنیم،میدونید دلیلش چیه چون فکر میکنیم اگه این بازار با شکست مواجه بشه بازار ما موفق میشه!عزیزان من دست از دروغ پراکنی و تشویق به خرید و فروش و دعوت به سرمایه گذاری بردارید دست از حسادت بردارید برای هم ارزوی موفقیت کنید اجازه بدهید هر کس در هر بازاری که هست خودش تصمیم بگیره،به هرچیزی که میپرستید حرف از روی حسادت و نادانی مدیونی داره باعث ضرر و زیان کسی نشید
درسته.هر کس فکر میکنه باز زمینخوردن دیگری خودش پیشرفت میکنه.البته این خصلتمتاسفانه توی بزرگانمالی دنیا هم دیده میشه و خیلی بد هست.من خودماز این ساعت شروع میکنم که به صاحب نظران واقعی اجازه نظر دادن بدم .و صحبتمباعث تصمیم هیچکس نشه
لطفا توی نظرات سایر ارزها هم بزارید که کسایی که اطلاعات ناقص دارن حرفی نزنن تا حرفهای صاحب نظران دیده بشه.و در آخر دید مثبت داشته باشیم به آینده
حرف منحرف نزن بازار بر ميگرده