انتقاد از طرز تفکر تازه واردها در بازار ارزهای دیجیتال

یعنی واقعا خنده داره اینجا کامنت خوندن طرف اومده کلا 3 میلیون دوج خریده شده تحلیل گر بازار کلا 2 هفته هست فهمیده کریپتو چی هست فکر کرده هر روز باید پولش بره بالا سر 1 ماه هم 3 تا خونه بخره جدی میگم من با یکی صحبت میکردم رفته بود 100 تا دوج خریده بود میگفت چند وقت دیگه میشه دونه 1000 دلار من میرم یه خونه میخرم کلا شده بچه بازی این بازار منظوری از این حرف ندارم ولی 3 سال هست تو این بازار دارم کار میکنم ادعا هم دارم که خوب میفهمم این بازار رو از دیروز تا الان هم 42 هزار دلار تو ریزش بیت عقب هستم بعد به خودم اجازه نمیده به یک نفر راهنمایی کنم بعد طرف کل سرمایه اش 3 میلیون هست نشسته میلیاردر بشه من فقط از همین نوسانات دوج 33 هزار دلار نوسان گرفتم منظوری ا این حرف نداشتم ولی میخوام به اون تازه واردها یه چیز بگم عزیزان تو هم ایران کسایی که تو این بازار بصورت حرفه ای کار میکنند حتی 100 تا دون دوج هم برا هولد نمیخرند 100 دونه که مثلا میشه 30 و 40 دلار که براشون تو یک ثانیه تو الباقی ارزها تو نوسان از ببین میره رو حاضر نیستند رو دوج سرمایه بزارند ازش فقط نوسان میگیرند بعد طرف همه زندگیش 3 میلیون هست رفته دوج خریده واقعا متاسفم از همین الان بدونید اگر با این طرز تفکر رفتید دوج خریدید همون سرمایه رو هم ندارید

سلام محمد جان من در داخل یه ماه ۷۵۰۰۰ دلار ضرر کردم الان کل سرمایه ام تبدیل شده به ۸۰۰۰ دلار .دوست عزیز مرا راهنمایی کن چجوری نوسان بگیرم تا سرمایه ی از دست رفته ام را جبران کنم

عزیز خیلی چرت گفتی

برات متاسفم که اینقدر فخر فروشی میکنی پسر خوب تو اگه ادم بودی میگفتی انشاالله همه به خواسته شون برسن نه که اینقدر منم منم کنی و اینکه بد بقیه رو بخوای

یواش نخوری زمین تحلیلگر

خب نوسانگیری یادماهم بده

عزیزم اول برید آموزس ببینید تو اینترنت هست دوم تو 0.64 چقدر گفتم بفروشید همه اومدین گفتید نه فردا میشه 1 دلار این میشه نوسان گیری که تو اوج بفروشی بیای تو کف بخری ولی چون ذهتون رو این هست که اور مثلا رو.0.64 بفروشید فردا میشه 1 دلار هیچ وقت تو این بازار موفق نمیشید به حرف هیچ کس هم گوش نکن حتی من برو خودت آموزش ببین هزینه کن وقت بزار نگاهت هم به حرفهای اینجا نباشه که حرفهای اینجا 99 درصدش تهش نابودی هست