شیبا اینو: امید به آینده

من یک کارگرم دستمزد روزانمو هرروز شیبا میخرم به امید روزی که بتونم یه سر پناه برای بچه هام جور کنم. آدمین تایید کن. همین یه بار رو

انشالله داداش منم دعا میکنم برات

ن هم مثل شما ایشالا ک جواب میده فقط نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چجوری این ارزو بخرم

چرا فکر میکنی بازار رمز ارز دیجیتال در باغ سبز .
من واقعا درک نمیکنم این استدلال شمارو.
روی ارزی داری سرمایه میزاری که هیچ هدف مشخصی نداره و هیچ پشتیبانی نداره.
کاملا مشخص از سر ناچاری با احساسات وارد شدی.
جای سرمایه گذاری نا آگاهانت برو همین پولی که برای شیبا دادی رو به اساتید حرفه ای و درست کار بده تا بهت تحلیل درست در این بازار رو اموزش بدن و از کارگری نجات پیدا کنی و اگاهانه سرمایه گذاری کنی .
این کارت اشتباه محض…

الهی خداکنه هر چیزی ک میخوای خدا بهت بده ب هممون بده

ایشالله که همه هموطنامون پر سود باشن.ولی لطفا احساسی تصمیم نگیره کسی ی درصد کمی از پس اندار و به این ارزا باید تعلق داد ک خدایی نکرده باعث پشیمونی نشه ولی ایشاله ک تو این اوضاع بد اقتصادی و فشار این ارزا باعث خوشحالی هموطنامون بشه

انشالله که خدا هم ماشین هم خونه هر دو شو بهت بده

ان شاالله پرسود باشی

عزیزم،ایشالله خدا برات بسازه و موفق بشی. دست به خاک بزنی طلا بشه.

همه چیز تو شیبا نزار،شت کوئین های ک تازه راه اندازی شدن،ارزهای nft اینا رو هم در نظر داشته باش،با درصدی از پس اندازت اینجا بیا نه با همش،اگر هم نمی دونی چی به چیه نمون فردا اگ باختی مقصر خودتی.

هروز داری ۷۰۰ هزارتومان پول تراکنش خرید شیبا میدی

انشاالله خدا پشت پناهت دوست من

تو بیجا میکنی . دستمزد روزانت باید خرج زن و بچت بشه
حالا یه مقدار اندک بیاد این سمت اشکال نداره.

ایشالله داداش بهترینا نصیبتون بشه،بهترینا برای مردم سرزمینم اتفاق بیوفته.توی ارز دیجیتال و همه جا موفق باشن و دست هم دیگه رو هم بگیرن

انشااله هم شما وهمه دوستان پرسود و پولدار بشیم

برادر بيشتر تحقيق بكن و به جو اينجا كه همه خريدار شيبا هسان نگاه نكن و فقط اگر داري با زحماتت قمار ميكني اينطوري با شت كويني مثل شيبا حداقل با نهايتا پنج درصد از سرمايت ريسك بكن كه فردا روز پشيمون نشي، اين شت كوينهايي مثل دوج و شيبا مُد شده اينطوري قمار نكن كه پشيمون نشي و همه پولت رو ١ عرضي اونم مثل شيبا نزار بين ٥ تا عرض ١٠٠ تا اول ليست نهايتا تقسيم بكن سرمايتو اونم با ديدگاه ١ -٢ سال حدقال ، بازار الان گرمه وقتي بره تو دوره ركود كلافه ميشي و تازه شايد اون ٥٪؜ هم اشتباه باشه … ولي باز تحقيق بكن حتما و به حرف هيچ كسي گوش نكن و اين خوش بيني هاييكه الان هست به خاطر بازار گاوي هست

بهترین جواب جواب کولایی بود