تفکر در بازار

وقتی از ۷هزار پرید رو ۶۵هزارتا هیچکی حرفی نمیزد ولی الان که نصف سود ضرر داده همه داد و بیداد میکنن التماس تفکر

رضا جان دوقلو بزا.درتو بزار عزیزم

داداش خیلی ها روی ۵۰ هزار خریدن

عشقم خیلیا تازه ورود‌کردن از اصل پولشون توی ضررن

تعداد افرادی که الان توی ضرر هستند خیلی بیشتر از اونایی هست که توی سود هستند. یه تعداد هم که زرنگ بود بالا فروختن رفتن عشق و حالشون رو میکنن و الان میتونن همون ارزهاشون رو خیلی ارزونتر دوباره بخرن

گه خوری که کنتور نمیندازه تو هم بخوری تو پریدن دیدی چت باز؟

همه ک ۷ هزار نخریدن فکر اونایی باش ک ۶۰ هزار خریدن

بلانسبت چارپا خیلی منطقت چارپاییه

خیلی ها در میانه راه خرید کردن و حتی بعضی ها تو سقف داداش.. نباید نگران پول و سرمایشون باشن؟؟؟

برمیگرده سرجاش…منظورم ۷ هزاره…حالا دیسلاک بزن ..رو هفت هزار ولی سرتو بکن تو کاسه…بدبختا

اون موقعی که سود داد ۹۰ درصد مردم نمیدونستن ارز دیجیتال چیه حتی نمیتونستن اعتماد کنن که پول برای ارزها سرمایه گذاری، یادمون نرفته که قبل از افتضاح بورس چقد مردم سرسون گرمه بورس بود کسی سراغ ارزهای دیجیتال نمیگرفت مگر استخراج کنندگان، من خودمم سه سالی میشه که استخراج میکنم ، مردم فقط بعدازینکه چند بار صدای سودهای کلان این ارزهارو شنیدن وارد این بازار شدن که اونم از بد حادثه این اتفاق براش افتاد، البته داریم آدمهایی که سال قبل خرید کردن خیلیاتونم از نزدیکانتون ممکنه باشه، اونام دلو جرات به خرج دادن مثلا رفیق من سال قبل ده ملیون داد به دوج در حالیکه اون موقع هیشگی اسمشم نشنیده بود اونایی هم که میخریدن هولد نمیکردن یکم میرفت بالا میفروختن ریسک نمیکردن این دوستم ولی نگهداشت الان همون ده تومنش سه ملیارد فروخت