درخواست تحلیل و ابراز ضرر

اگر کسی تحلیلی میدونه بگه لطفا بقیه اینقد چرندیات نگید مسخره بازی نیست ،خیلیا سرمایه شون خوابیده.
ممنون میشم اگر واقعا کسی تحلیلی داره بگه.
من کل سرمایه م رو گذاشتم.:pensive_face::pensive_face::pensive_face:
چهار هزار دلار رو ضررم.

خدا بخیر بگذرونه.نمیدونم چرا تا موقعی که نیومده بودم تو ارز دیجیتال همه دوستان تعریف میکردن که وای ۱هفته ۱۰میلیونم شده ۲۲میلیون بیا بیا اون موقع من پول نداشتم بعد که پولمون ردیف شد با ۳۵میلیون پول اومدیم تو هر ارزی خریدیم تا سقوط کرد یا استپ شد و مجبور به سربه سر فروختن شدم الانم ۳۵میلیونمون تو این ارز دوج گیر کرده که رو ۱۴۵۰۰خرید زدیم گفتن فردا مصاحبه داره بعد مصاحبه میره روی بالای ۲۰تومن و… نرفت که هیچ الان ۳۵میلیونم شده ۱۷میلیون.تو رو ب اون خدا اگه تحلیلی بلد نیستید جو ندید و بقیه دوستان هم حرف کسی رو گوش ندید و ریسک نکنید که مثل بورس ایران هیچکسی جوابگوی شما نیست.الان هم به همونها بگی خب شما که میدونستید که ممکنه ریزش کنه چرا نگفتی میگن داداش باید تحلیل بلد باشی من ۳میلیون دادم که طرف فقط بهم سیگنال خرید بده فروشش هم تازه باید از کس دیگه ای پیدا کنم بپرسم الکی نیست که و… بعد که ضدحال زد به شما بعدا گندش درمیاد که طرف طلاهای زنشو فروخته اومده تو بعد الانم پولو به خاک داده زنش داره ازش جدا میشه.نکته اش اینجاس چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی!ادمین جان مادرت تایید کن بذار مردم بخونن تجربه پیدا کنن!..

روزی که وارد شدی اول از همه باید قید پولت را میزدی و میگفتی یا زنگی زنگ یا رومی روم. من روز اول که وارد شدم قید پولم را زدم الان هم خیلی راحت فقط و فقط صبر میکنم حداقل تا یک سال صبر میکنم.