نصیحت در مورد بازار ارز

دوستان عزیز تمام دیدگاه‌های من را بخوانید هرچه گفتم عین حقیقت بوده یک نگاه ضرر نداره
یک نصیحت برادرانه میکنم
شما اگر سود کنید چیزی به من نمیرسه
اگر هم ضرر کنید چیزی از من کم نمیشه
فعلا بازار نزولی هست معلوم نیست کی صعودی بشه
به نظر من فعلا خرید نکنید اگر هم دارید بفروشید
هر موقع بازار خوب شد بخرید ضررش یک کارمزدی بیشتر نیست
هر موقع جلو ضرر را بگیرید منفعت هست
سال گذشته داخل بورس همین حرفها را مزدن که سهام داری کنید نفروشید حقوقی فردا حمایت می کند صبح افشای الف میخوره
خلاصه بیچاره شدیم از آن موقع تصمیم گرفتم که به خودم متکی باشم جوگیر نشم به فکر سرمایه خود باشم

رفیق فکت غلط نده.
همه میدونن تو بازار منفی نزولی بهترین موقع خرید

بخایم تو بازار صعودی بخریم ک همه بدبخت میشیم😐

ادمین تایید لطفا

حرفات خوب و منطقی بود وقتی بورس و گفتی فهمیدم کلا کوچه اشتباه اومده پلاک که جای خود
گل من شما تازه کاری هر تصمیمی میگیری okقابل احترامه اخه وقتی از بازار سر در نمیاری چرا حرف میزنی وقتی افزایشی بشه کسی و سوار نمیکنه
بازار ارز دیجیتال ۳.۴ماهه بلند میشه بهتره برین بورس دلیل شکستتون همینه خرید به روش بورس حمله ای و تو اوج قیمت و اصلاح میبینین فروش به روش بورس یبار باختین بس نبود بورس هم خوب بود خیلی ها سود بردن شما که علم و تحلیل و اموزش ندیدین باختین

امدی حرف بزنی راه رفتی وقتی که بیشتر بچه ها پنجاه درصد تو ضرر هستند چی رو بفروشند برو حقوقی های بورس ایران منتظر شما هستند الان که بازار ایران شروع بشه..

چرابایدباضرربفروشیم خوب صبرمیکنیم تااخرش که اینطوری نمیمونه چرابایدارزی که جون دل خوردیم براش مفت مفت بدیم بره دوستان گوش ندیدبه امثالی متل ایناکه بورس روبااینجااشتباه گرفتن فقط صبورباشیدبهت قول شرف میدم به زودی همه چی به حالت عادی برمیگرده

دوست عزیز تو بازار افزایشی که ارز تو اوج قیمته من به توصیه یگ دوست که گفت عجله کن رفت بالا خرید زدم و الان پولم یک پنجم شده. الان منطقیه بفروشم؟ضمنا اینجا بورس نیست قطعا دیر یا زود بر میگرده.

کاش بازار صعودی بشه همه به یک نون و پنیری برسیم

کاش بازار صعودی بشه مگر من بخیلم
یک چیز دیگر بگم پول و ارزهاتون را داخل کیف پول شخصی بذارید تا اگر احیانا مشکلی برای صرافی پیش آمد دارایی شما از دسترس خارج نشه

آیکیو
وقتی میگی بفروشید یعنی موج تازه ای از عرضه رو به بازار منتقل بکنی و دوباره بازار نزولی شه…
دوستان تویه این شرایط بهترین کار هولد کردن هستش

بامید سود همه ی دوستان

وقتی توی ضرر هستی کدوم آدم عاقلی میفروشه…
مگه جنس فاسد شدنی هستش که میگی جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعت هستش…
دوستان توجه کنید الان توی این شرایط بهترین کار هولد کردن هستش…
شک نکنید بازار دوباره صعودی خواد شد
من BBهستم…باور بفرمایید از هفته ی دیگه بازار صعودی میشه.
در این شرایط که نهنگ ها آماده هستن برا خوردن ماهی های کوچیک…شما بهتره مخفی باشی
بهتون میگم کی بفروشین
بامید سود سرشار از برکت