دوستان من میخام ۱۵ میلیون تومن رو شیبا بخرم میگن آینده داره و فلان…
ولی واقعا متوجه نمیشم این مگه چقد میتونه مثلا تا یک سال دیگه سود بده …اگه میشه یه نفرم شده جواب بده آخه الانشم دارم میبینم هر واحدش یک دلارم نیست ولی همه دارن تعریفشو میکنن
به زبون ساده تا یک سال دیگ هر واحدش چند دلار پیش بینی میشه؟
خوبی داداش؟ الان هر واحدش یه دلار نیست چیه!
اگر ۱۵ تومن کل سرمایته نکن این کار و
شما برو 5ارز اول لیستو بخر
بدون اطلاع هیچ وقت سرمایه گذاری نکنید، خوب تحقیق کنید، شیب هیچ پشتوانه ای نداره، پیشنهاد میکنم روی ارز های معتبر سرمایه گذاری کنید، اسم نمیبرم میتونید روی ۵ ارز اول سرمایه بذارید
به دلار فکر نمی کنم برسه اما اگه خوش بین باشیم و تا یک سال دیگه به 1 سنت برسه هممون رو ملیاردر میکنه😂
هر ارزی رو که برای سرمایه گزاری بلند مدت میخای بخری تحقیق کن برای چی این ارز بوجود اومده؟هدفش چیه؟چند وقته بوجود اومده؟چه تعداد از این ارز در جریان هیت و تا کجا این ارز عرضه خواهد شد؟بعد ببین آیا واقعا چیز ارزشمندی داری میخری؟یا فقط چون چند نفر از ارز مورد نظر سود نجومی گرفتن تو هم طمع کردی برای گرفتن سود نجومی.
داداش ۱۴ملیون بده یه پیکان بخر، با یه ملیون باقی مونده بیا یه سبد از کاردانو، ریپل، دوج، و غیره بگیر، یه دلار هم توصرافی بده شیبا بخر، هرکی موافقه لایک کنه
چند دلار؟چه خبرته بابا این بشه صد تومن ثروتمند میشی الان سه قرونه قیمتش
داداش ارز واقعااا تحلیل مطمئنی نداره. اما از مقاومتش و استقبالی که شده انشالله که ایندش روشنه. خرید بزن داداش. انشالله که تو صواحل هاوایی یه اب و هوایی عوض میکنیم
دوست عزیز ارز شیبا با توجه به جایگاهش تو جدول که رتبه ۱۳ بود الان شده ۳۰ ، قیمت خیلییییییییی خوبی داره و شما کلا ارزی پیدا نمیکنی که با ۷ الی ۸ دلار با قیمت الان بتونی یک میلیون واحد ازش تهیه کنی ، پس خرید این ارز احتیاج به صبوری داره و اینکه همیشه جیبتم در نظر بگیر…
در اخر اینکه : حرفای من نظر یک مبتدی بود بهتر که با افراد ماهر تر صحبت کنی
بزار یک سنت بشه بعدا در مورد دلار شدنش صحبت میکنیم.
برو کاردانو بخر من 70میلیون شیبا خریدم الان 10تومن شده تو هم مثل من پولت رو به چوخ نده:sweat_smile:
اینجا شر نگو پسر جون
عزیز پشتوانه داره مدیر عامل اتریوم بعد در اینده رشد وحشتناک داره هرکی میخره میره تو سود میلیارد میشه
یارو ۵۰ میلیارد شیبا رو تو ۳۶۰ خریده ،یه خط کامنت ننوشته اونوق شما برا ۱۵ ملیون یه مقاله نوشتی که چکار کنم چکار نکنم ،سود این بازار برای کسایی که قیمت درست خرید کنن و صبر و حوصله داشته باشن ،