دو سناریو محتمل با توجه به تاریخ های هاوینگ سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ بیت کوین:
بول مارکت بعد از هر هاوینگ شروع میشه. همونطور که آخرین هاوینگ سال ۲۰۲۰ بود و از پارسال تا الان رشدا هارو به چشم دیدیم.
اینا تحلیل نیستند و فقط اتفاقایی هستند که در دو هاوینگ قبلی افتادن و امکان اتفاق افتادن هر کدوم در حال حاضر و در ادامه وجود داره.
هاوکینگ سال ۲۰۱۲:
نوامبر ( آذر ۱۳۹۱): قیمت بیت کوین ۴.۱۴ دلار بوده و ۱۷ ماه که البته ماه های آخر رشدش شارپی میشه رشد می کنه و میرسه به قیمت ۲۵۸ دلار. چیزی حدود ۶۴ برابر. که تاریخش میشه آپریل ۲۰۱۳ و در ماه می ( ماهی که الان توش هستیم) چیزی حدود ۷۰ درصد اصلاح می خوره و روال اصلاحی تا ۳ ماه به صورت شارپ انجام میشه و در آخر کف قیمتی ۶۲ دلار و اصلاحی حدود ۷۶ درصد رقم می خوره. میرسیم به ماه جولای ۲۰۱۳ که همون ماه که به کف میرسه شروع به حرکت می کنه به مدت ۵ ماه که ماه چهارم و پنجم کاملن حرکت پامپی و شارپی هستش که میشه انتهای سال میلادی ۲۰۱۳ یعنی اکتبر و نوامبر و سقف جدید میزنه سقفی به عدد ۱۱۸۰ دلار که میشه گفت تقریبن ۳ برابر سقف ماه اپریلش که عدد ۲۵۸ دلار بوده. سقف قبلی خودش رو تقریبن تو ماه نوامبر میشکونه و دسامبر اصلاح به شدت سنگین میده و وارد بازار خرسی به مدت ۱۵ ماه میشه و ۷ ماه بعدش بازار رنج و بعد شروع به حرکت می کنه تا به نزدیکای هاوینگ سال ۲۰۱۶ میرسه.
هاوکینگ سال ۲۰۱۶:
کف قیمت بیت کوین عدد ۶۱۰ دلار رو نشون میده در ماه جولای سال ۲۰۱۶. رشدش شروع میشه ( البته ماه بعدش عدد ۴۷۲ دلار رو هم تاچ می کنه) یه ریزش شدید و یه رشد خوب مجدد. این رشد خوب ۱۶ ماه طول میکشه. تا دسامبر سال ۲۰۱۷ که سقف جدید به عدد۱۹۶۹۶ میزنه. و بعد اون ۱۳ ماه نزولی میشه و ماه سیزدهم در محدوده ۳۲۰۰ دلار حمایت میشه و ۵ ماه رشد مثبت و به عدد۱۳۸۵۱ دلار میرسه و بعد دوباره ۹ ماه روند اصلاحی که آخرین عدد و کفش میشه عدد ۳۸۶۶ روز اعلام پاندامی کرونا و شروع رشد بیت کوین تا ماه می که ماه قبل میشه. در واقع اگه بخوایم با سال ۲۰۱۷ مقایسه کنیم ما الان باید در یک روند اصلاحی که چند ماه پیش شروع شده می بودیم.
خب به کدوم تاریخ نزدیکیم؟ به سال ۲۰۱۳ بیشتر شباهت داره چارت فعلی. اگه قرار باشه مث اون روال پیش بریم تا دو ماه دگ ما کف قیمتی ۱۶ هزار تا ۲۰ هزار دلار رو داریم که طبق اون سالها بیت تو همون ماه پامپ میشه و ۴ ماه بعدش به سقف خودش میرسه. یعنی به تاریخ شمسی تیر ماه کف قیمت و شروع رشد تا محدوده ۶۴ هزار دلار میشه ماه مهر به نزدیکی سقفش میرسه. که اگه این اتفاق بیفته ماه آبان یه رشد شارپی شدید اتفاق میفته تا آذر و آذر دوباره سقوط بازار. طبق اون سال اگه بخوایم حساب کنیم عددی که به ما میده ۳ برابر سقف قبلی یعنی عددی معادل ۱۸۰ هزار دلار تا ۲۰۰ هزار دلار.
دوستان سال ۲۰۱۷ با ۲۰۱۳ تفاوت داشتند باهم. بعید نیست امسال هم با سال های قبل متفاوت باشه. این فقط یه الگو برداری از اتفاقات گذشته اس. منم مثل شما طرفداره بازار گاوی هستم که همه خوشحال باشیم. احتمال این اتفاق رو ۳۰ درصد بدونید ولی اگه طبق این روال حرکت کرد من به شخصه امیدم بیشتر میشه. به هر حال وجه تشابه این دو سال این بوده که هر دو بار در ماه دسامبر یک سال بعد از هاوینگ سقف زده شده.
نزدیک به چندین ساعت چارت ماهانه رو بررسی کردم و این اعداد رو خارج کردم ازش. امیدوارم همین اتفاق بیفته دوباره و این تاپیک رو شاد و سر حال ببینم. ارادت به همه خوبا.
یعنی میشه آی خدااااااا
درووووووود به شرفت انشالله همینی که میگی باشه و اتفاق های خوب برای کشورم
ممنون اراینکه زحمت کشیدین واین مطالب مفیدوخوب رومرقوم فرمودین وروشنگری کردین عاموجان
ممنون که وقت گذاشتی
ممنون از زمانى كه گذاشتيدو اطلاع رسانى كرديد