دوستان. اين بازي هاي چند وقت اخير. براي خارج كردن ما مردم عادي از گود هستش. چرا كه سرمايه داران نميخوان مردم عادي پول دستشون باشه. هرجاي دنيا فرقي نداره. رشد سرسام اور بيت كوين هنوز اتفاق نيوفتاده. وقتي اتفاق ميوفته كه كسي بهش ديگه حتي اميدي نداره. مثل سالهاي گذشته. سقوط هاي وحشتناك براي حذف من و شما و ايجاد دلهره و نااميدي دروني براي ماست. اما كلك نخوريد. تا وقتي كاملا نااميد نشديد از بازار،بازار بالا نخواهد رفت. هدف همين هست. حذف من و تو و امثال ما. كريپتوكارنسي تنها معبد ارزش جهان هستش كه مرموزترين ساخته بشر تا كنون هست. كه به دست هيچ احدي نابود نميشود. حتي خالق ان. كريپتو جاويدان است. اين رو اونا كه ميشناسنش خوووب ميدونن و هدفشون بيرون كردن من و تو هستش. شايد خيلي ها نگاه هفتگي و ماهانه و حتي شايد يكي دوساله دارن. اما اما اما. اينده ي جهان با كريپتو بعد از ١٠ سال اينده خواهد بود. كه درگيري هاي كشورها بيش از حد كنترل هست و پولها رو به نابودي هستند. و غارت فراوان هستش. اون زمان تنها امنيت مالي همين بازار هست و بيت كوين. بيت كوين ارزشي فراتر ار تصورات حال حاضر ما دارد. عمري باشد. خواهيم ديد
کاملا موافقم عمید باریکلا
آفرین به این تحلیل، بدجوری اعتقاد دارم که حرف هاتون در دنیای کریپتو apply خواهد شد.