دوستان برای اینکه بتونید خودتون متوجه بشید که قیمت به چه سمتی میره حدودا، بنده روشی رو بنام منجنیق ابداع کردم و چند ماه قبل در چت بیت ارسال کردم و الان مجددا خلاصه عرض می کنم.
منجنیق قیمت و زمان دقیق نمیده، اما محدوده ای که مشخص می کنه در اکثر مواقع درست هست و قابل اتکا.
دو نوع منجنیق داریم، منجنیق قرمز یا صعودی، منجنیق سبز یا نزولی.
منجنیق صعودی تشکیل میشه از چند کندل قرمز پیاپی که در بین شون یک کندل سبز، یا چند کندل سبز پیوسته قرار داره که محور نامیده میشه.
منجنیق نزولی سبز، چند کندل سبز که یک یا چند کندل قرمز به هم پیوسته بین شون هست.
وقتی روند صعودی باشه، منجنیق سبز نزولی ریزش تا محور، و منجنیق قرمز صعودی صعود تا راس اولین کندل منجنیق رو نشون میده.
در روند نزولی، منجنیق قرمز میگه صعود تا محور منجیق انجام میشه و منجنیق سبز نزولی، ریزش تا کف منجنیق سبز.
متاسفانه سایت امکان ارسال تصویر رو برداشته. برای اینکه ببینید منجنیق صعودی چیه، همین چارت بایننس کوین رو در تایم روزانه نگاه کنید. دو منجنیق قرمز صعودی ایجاد شده که یکی در بالا بوده و صعود تا محورش انجام شده و دومی در پایین بوده که روند صعودی فعلی تا محورش ادامه خواهد داشت.
منجنیق تایم فریم های بزرگتر بر تایم فریم های کوچکتر غالب هستند!
سلام دوست گرامی
ممنون بابت همه زحماتی که میکشید
دوست عزیز میشه یه لطف کنی کف قیمتی
که احتمال میدید میاد رو اعلام کنید ممنون میشم
چ ن میخوام خرید کنم وهولد کنم برا اینده
ادمین تایید کن خواهشا
یک نمونه منجنیق سبز نزولی هم الان در تایم فریم یک ساعته بایننس کوین شکل گرفته که میگه قیمت طی دو سه ساعت آینده حداکثر، میاد بین ۲۸۵ و ۲۹۵.
اما در روندهای صعودی گاهی هم پیش میاد که بجای ریزش تا محور، شروع به رنج زدن می کنه همون بالا.
کم پیش میاد ولی احتمالش هست.
یک نمونه موفق از پیشبینی منجنیق سبز نزولی رو الان می تونید در تایم فریم ۱۵ دقیقه ای چارت بیت کوین ببینید که قیمت تا محور منجنیق پایین اومده.