متخصصان عزیز یه سوال حیاتی دارم ، لطفا هر کسی تحلیل بلده کمکم کنه لطفا ، من نزدیک به ده میلیون تو ریپل تو ضررم با این که هی معدل کم کردم ، نمیدونم خروج بزنم برم دوج سرمایگذاری کنم یا اشتباهه این کارم ، اخه در مورد حمایت و یک دلاری شدنش خیلی حرف میزنن به خاطر سرعت رسیدن به پولم می گم ، لطفا تایید کن
صبور باش برادر آینده ریپل خیلی بهتر از دوج هست
ریپل عالیه صبر کنید
ضرر بزرگتری میکنی بری دوج سرمایه گذاری کنی ریپل دادگاه برنده شده اما اعلام نکردن هنوز
قطعا که ریپل بهتره داداش،ولی اگه این سوال رو بری تو گروه دوج بپرسی یا هر ارز دیگه اونها میگن نه بفروش بیا از این ارزی که ما خریدیم بخر،پس به حرف افراد و این گروهها خیلی دل نبند و خودت تحفیق کن
ریپل کجا دوج کجا
ریپل رو ۷ تومن خریدم رو ۵۲ تومن نفروختم زیر ۱۰ دلار فروشنده هم نیستم ، دوج هم همینطور خوبه بخش کوچیکی سرمایه روش بزاری البته قیمت الانش نهایت ۱ دلار بشه مگه اینکه جلو عرضه نا محدودش رو بگیرن که فضایی میره بالا قیمتش فقط احتمالاته باید ریسک کرد با پول کم ،
مث این میمونه خونه نیاوران رو بفروشی بری با تبلیغ ی آدم چرب زبون بری بغداد خونه بخری(داخل ایران جایی رو نگفتم به کسی بر نخوره وگرنه همه از خاکیم و برخاکیم
امیدوارم برنده بشه ، اما مگه دادگاه اینجاس ک نتیجه بیاد اعلام نکنن
بعد شما از کجا میدونی
الان میگفتی آمستردام به نیاوران بر میخورد؟؟!
هر موقع نا امید و ناراحت شدی یاد من بیفت که فقط توو ریپل 200 ملیون توو ظررم
هرچی سرییعتر بفروش و کاردانو، ایاس، اتریوم بخر۔ این سه ارز هم قابل اعتمادن و هم بالا میرن۔ تو شش ماه سود دو سه برابری داری