ی سوال دارم فقط هر کی از بازار رمز ارزها سر در میاره و با تجربه است جواب بده. من میخوام ی مقدار خرید کنم ولی هنوز میترسم که دوباره ریزش داشته باشیم چون تو یک سال گذشته رمز ارزها خیلی رشد کردن. الان نمیدونم منتظر بمونم تا بیاد پایین دوباره بخرم یا دیگه اصلاح یا ریزش تموم شده؟!
دوست من
صبر کن برای سال ۲۰۲۲
الان احتمال سود باخرید هست ولی چون تحربه نداری میبازی
ريزش از اين بيشتر
اگه بیت کوین بالای ۴۴۰۰۰ دلار تثبیت بشه، باید مطمئن شد که روند صعودی شده و تا باکس ۷۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰ بالا میره
در غیر اینصورت خرید توصیه نمیشه
صبر کن احتمال داره تا ۲۰ هزار بریزه اگه بیشتر نریزه
شاید رشدم بکنه ولی خدایی نکرده بریزه ضرر میکنی ولی رشد بکنه ضرر نمیکنی صرفا از ۱۰ درصد سود جا میمونی
کف کانال ۲۰ هزار اکه از این بریزه کف بعدی ۱۲ بعد ۸ هزار دلاره تو همین کانال کف ۲۰ بمونه تو تایم فریم ۴ ساعته سقف کانالش ۹۶ هست حتما سقف کانال رو نمیزنه همینطور که لزوما کفشو نمیزنه تا اخر شهریور میتونه نزدیک سقف کانال یا حدودای سقف قبلیش یعنی ۶۴ هزار دلار باشه
عزیزم پله ای بخر نه یک جا الان یک سوم پولت بخر اگر ۴۲ رد کرد یه مقدار دیگه بخر وگر نه ریزش میکنه اون موقع صبر کن دوباره تو کف بخر
بخر شیش ماه دیگه حتما بفروش. از این حرف ساده نگذر
عجب سوالی هیچکس نمیدونه جواب رو ولی اگه میخوای مقداری بخر که اون پول تو زندگیت نقشی نداشته باشه
اگرمیخوایبرای طولانی مدت نگه داری همین الان بخر و اگرم اومد پایین تر هیچ نگرانی نداشته باش
50 درصد اومد پایین دیگه تا کجا میخواد اصلاح کنه
منتظر بمون بیاد پایین
پله ای خرید تو سه مرحله خرید کن
الان نفوذ به خط نزول داده و پولبک به مقاومته.. میریزه.. احتمالا تا ۲۶ بریزه
اگه طولانی مدت میخوای سرمایه گذاری کنی الانم لد نیست ولی یکم صبر کن بیاد پایین
من خودم منتظرم تو 30 هزار خرید کنم شاید پایینترم بره ولی مطمعنا زود سودشو میبینم