خداحافظی از اپ

دوستان عزیز به دلیل بی ادبی بعضی ها و هم چنین حذف شدن پیامی که منابع آموزشی معرفی کرده بودم از این اپ خدا حافظی می کنم … هدف من از حضور در اینجا کمک به هموطنانم بود ولی افسوس…:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

من از نظرات شما واقعا استفاده میکنم

لطفا ادمین یا ربات محترم

این پیام رو تایید کن.

حالا یک دلسوزم پیدا شد باز میخاد بره جون من باش اهمیت نده ب اراجیف کارتوبکن

لطفا از اپ خارج نشین خواهشا

نرو بابا کجا میرییی

دوست عزیز همه که مثل هم نیست بالاخره شما هرجاوهر اداره ای رومشاهده کنین متاسفانه بااینگونه الفاظ روبرومشید که بازم متاسفانه یه جورایی این موضوع بافرهنگ ادب گفتارماایرانیا خوگرفته زیاد به دل نگیرموفق باشین

سلام خدمت شما ممنون از راهنماییتون خواهشا بمونید استفاده میکنیم از لطفتون

بخدا نری خیلی خوب میشه. من یکی دوبار امار شمارو دیدم و بهت ایکان دارم

وای نرو نرو اگه بری جات خالیه

سلام بابا ناز نکن البته نازتم ميخريم:rose::rose::rose:

سلام یک گروه تلگرام درست کن آدرسشو بزار اینجا جوین شیم

خواهش میکنیم نروید اقا محمد

دوست‌عزیزاونی‌که‌بایدحرف‌شماروبفهمه‌میفهمه‌اونیم‌که‌همه‌چیزوبه‌سخره‌میگیره‌تکلیفش‌مشخصه.شمابه‌دل‌نگیر‌هیچ‌جا‌نمیشه‌همرویکدل‌ویک‌رنگ‌کرد.

نه نرو بمون واسه ماااا

مهندس شما به هدف فکر کن به افرادی که سنگ اندازی میکنن توجه نکن ثابت قدم باش ادمین تایید کن

ممد اگه بری شمعدونیا دق میکنن :cry::sob::sob:

شما برا دلت کار کن
بیخیال اینا بی‌شعور دیگه چی بگی

جسارتا الان خرید بزنیم یا بفروشیم

سلام مرد حسابی تو حرفاهای دیگران که بی ادبی میکنن کارنداشته باش تو کارخودتو بکن شاید با راهنمایی ات چند نفر که تمام ودارو ندارشونو فروختن که پولی وسرمایه برای بیماری خانواده اش و خرید خانه ی ودرست جهازیه تهیه کنن شاید دعای خیر همونا برای دنیا واخرتت پیدا کنی .
زودجا نزن
مرد مال روزهای سخت وبی ادبی دیگران هست امیدوارم در رفتنت تجدید نظر کنی وما رو با تحلیلات راهنمایی کنی ممنونت میشم دلسوز مثل شما کم هست که درست راهنمایی کند .

منتظر راهنمایی ات هستیم دمت گرم.