محاسبه سود خرید ارز دیجیتال

دوستان اگر این ارز به ۱ دلار برسه اگه مثلا یه میلیون بخرم ازش چند میشه ؟
ادمین تایید کن خواهشا میدونم سوالم نوبه

سوالم نوبه‌ نفهمیدم چه جور سوالی هست اما‌اگه‌منظورت یک ملیون واحد شیبا هست پولت میشه یک ملیون دلار ، اکه میخوای‌یک ملیون تومن شیبا‌بخری فقط تتر‌بریز‌به‌صرافی و‌خرید‌کن وگرنه‌تو کیف پول هفتصد هزارش میپره ،با یه ملیون تومن حدود ۴ ملیون‌شیبا‌میخری اگه‌ بشه یه دلار تو ۴ ملیون دلار پول داری ،، البته یه‌‌دلار یه ارزوی خیلی محال هست ،، مثل اینکه بخوای با یه کاسه ماست یه رودخونه دوغ درست کنی

1shiba=2IRR
پس هر تومان برابر ۵ شیبا و یک میلیون تومان برابر پنج میلیون شیباست و اگر هر شیبا یک دلار یعنی حداقل بیست هزار تومن در نظر بگیریم برابر ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰
یعنی صد میلیار تومن :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

ادمین لطفا تایید کن

ا گ ر … بگو بامیدحق که برسه به یک دلار و یک میلیون تا بخری بروایتی میشه یک میلیون دلار ضربدر 24000 بکن ببین چقدرمیشه / البته این قیمت مال دوستل دبگره الان فقط تا میتونی بخر که آوانسهای جانانه دادن فقط بخر و بخر و بازهم بخر / یکی از دوستان سال 91 گفت بیا بیت کویین بخر هردونه 5/7 دلار بود و دلار هم 2500 بود من 9 میلیون نقدداشتم ولی باور نداشتم ایمان نداشتم اگر خریده بودم میدونی الان کجا بودم ؟؟!! ولی نباید افسوس گذشته راخورد بقول معروف هروقت ماهی را از آب بگیری تازه ست توکل بحضرت حق 12 م از همین خریدم ولی نباید عجله کرد عجله کنی باختی فقط صبور باش و تا میتونی بخر وفقط بخر . دوستتون دارم . شبخوش