همونطور که قبلا هم گفته بودم، بیت کوین بعد اصلاح در تایم سه روزه، یه صعود موقت چند روزه داشت، این یعنی موج اول و دوم اصلاحی.
از ۱۶ روز پیش وارد اصلاح در تایم هفتگی شد و اصلاح انجام شد، پس موج سوم اصلاحی هم پشت سر گذاشته شده و الان در موج چهارم و صعودی چند روزه هستیم که هنوز دقیق نمی دونم چند روز یا چند هفته طول می کشه و نیاز به محاسبه داره؛ پس این هم موج چهارم.
اما موج پنجم!!!
قسمت وحشتناک ماجرا موج پنجم اصلاحی بیت کوین و اصلاح در تایم ماهانه هست!
دوست دارید باور کنید یا نکنید، در موج پنجم اصلاح بیت کوین میاد در محدوده ۱۰ هزار دلار، با تلورانس ۲ هزار دلار و این اتفاق در همین سال ۲۰۲۱ خواهد افتاد.
کف قیمت خرید برای هودل بلند مدت اونجاست عزیزان، نه این قیمت ها..
بایننس کوین هم در حال اصلاح در تایم هفتگی هست دوستان. قبلا هم گفتم الانم میگم، وقتی با یک کندل هفتگی و ۱۷۰ دلار امکان نوسان روبرو هستیم، دیگه نمیشه با دقت و لحظه به لحظه قیمت رو پیشبینی کرد. بایننس نشون داده که قصدش برای انجام اصلاح هفتگی جدی هست. پس تشخیص اینکه طی چند کندل هفتگی بخواد دو موینگ ۲۰ و ۵ دوره ای رو به هم برسونه کار هیچ تحلیلگری نیست، چون احتمالات بسیار زیاد هستند و نمیشه بر اساس احتمال سرمایه رو درگیر کرد.
بنده در اینجور مواقع فقط در بازه های ساعتی و روزانه تحلیل می کنم و سعی می کنم در بین این سردرگمی ها، تناسبات منطقی بین کندل ها رو کشف کنم تا از دلش به یک سیگنال معتبر برسم و اونجا هم خودم انجام میدم و هم به شما تقدیم می کنم.
سلام وخسته نباشید
دوست عزیز خیلی ممنون از کمک وراهنماییتان بنده چند مقدار پول راکت داشتم لطفاً پیشنهاد خرید چه ارزی وچه موقعی را میفرمایید .واقعا ازلحاظ مالی تو این بازار عقب افتادم تو رو خدا کمکم کن.ادمین جان لطفاً خواهشاتایید کن این صد بار…
اقا ممنونیم اگه یه سایت تحلیلی یا کانال میذاشتین خیلی ازعزیزان که دنبال یک منبع درست هستند ازسردرگمی درمیومدند..بازم ازتحلیلای درست شما تشکرمیکنم
دوست عزیز وگرامی1355
ممنون وتشکر بابت پاسخ اینجانب
بله کاملا حق با شماست وبنده قانع
شدم تشکر ویژه بنده رو پذیرا باشید
بابت وقتی که برای دوستان وهموطن هاتون
میذارید امیدوارم هر کجا هستیدسالم وتندرست
باشید
در پناه حق
ادمین خواهشا تایید بفرمایید
دوست عزیز ممکنه کانال تلگرامی یا اینستاگرام معرفی کنین،بهتر بتونیم از فکرتون استفاده کنیم؟؟این درخواست خیلی از دوستان هستش🙏
دم شما گرم دوست عزیز
سکه بهار آزادی بخر دوست من! طی چند ماه آینده ۲۰۲۱، طلا در بازارهای جهانی افزایشی و رمزارزها کاهشی هستند
ممنون از شما ۱۳۵۵ بابت وقتی که میزارید برای راهنمایی
بقول چندتا از دوستان و درخواست هممونلطفا یه پیج تجتماعی بدین بتونیم راحت باسما در ارتباط باشیم لطفا
ادمین برای هزارمین بار تایید کن
ممنون از شما ۱۳۵۵ بابت وقتی که میزارید برای راهنمایی
بقول چندتا از دوستان و درخواست هممونلطفا یه پیج تجتماعی بدین بتونیم راحت باسما در ارتباط باشیم لطفا
ادمین برای هزارمین بار تایید کن
سلام دوست عزیز خسته نباشید
اگ لطف کنید ک ی کانال تلگرامی بزنید، عالی میشه.
این جا متاسفانه پیاماتون دیر تایید میشه:man_facepalming:
ممنون دوست عزیز با درخواست بچه ها لطف کن یک کانال تلگرامی واسه ما بزار تا از شما استفاده کنیم خیلی از بچه ها به شما نیاز دارن تا از شما استفاده کنن