تحلیل تکنیکال و فاندامنتال

دوستان عزیز درود
دیشب کلا اینترنتم قطع بود ، نشد پیام بدم …
به احترام دوستان عزیزی که درخواست کردن بمونم و تحلیل بذارم می مونم ولی تحلیل نمی ذارم به جاش یه سری مفاهیم تحلیل تکنیکال و فاندمنتال می ذارم براتون خودتون بتونید تحلیل کنید …
یه سری از دوست دادن پرسیدن هولد کنیم یا بفروشیم ؟
ببینید عزیزان من نمی گم هولد کنید یا بفروشید ، خودتون باید تصمیم بگیرین … بازار ارز دیجیتال بازار پر ریسکیه ، ممکنه یه ارز در دراز مدت سود خوبی بهتون بده مثل بیت کوین (اونایی که بیت کوین ۱۷ دلاری رو یادشونه می دونن چی می گم ) یا ممکنه در دراز مدت پودر بشه (مثل BiteConnectکه بیشتر سایتها می گن کلاهبرداری بوده)… خودتون باید تصمیم بگیرید حاضرید ریسک کنید یا نه…
سخن آخرم با عزیزانیه که همه چیز رو به مسخره می گیرن: عزیزان ، من مدتیه در شرایط خوبی نیستم … از یه طرف پندمی کرونا ، از طرف دیگه همسرم بیماره و می ترسم کرونا بگیره… استرس و فشار کاری … خواهش می کنم کمی شرایط منو درک کنید:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

انشالله که حال شما و همسر گرامیتان خوب باشه و درکنار هم به خوبی و خوشی زندگی کنید

به امید شفا برا همسرتون🤲

ایشالا وضعیتت بهتر شه برادر

انشاله خداشفا بده…ممنون که کمک میکنید

اینجا چیکار میکنی،برو به مشکلاتت برس خدا کمکت کنه

انشاالله دست حق پشت پناه خانوادتون.‌ممنون

سلام ممنون که امدی … ان شاالله شفای همه مریضا…تایید ادمین عزیز

سلام ان‌شاءالله که خدا شفا بده
خودتو ناراحت نکن
داداش

سپاسگزاریم ازاینکه تشریف اوردید والهی که چترسلامتی برسرشما وخانواده مکرمتان برقرارباشه امین

انشالله خدا شفا بده خودت وخانواده

آرزومند سلامتی برای همسر گرامی
انشاا.. که تو هییچ خونه ای کسی بیمار نشه :folded_hands::palms_up_together:

اقا محمد محکم باش.مردم عادت دارن یکی رو که پیشرفت میکنه بکوبن.شما هدفت کمک به مردمه که واقعا تو شرایط بدی هستن تو این مسیر به حرف بد خواهان توجه نکن محکمتر قدم بردار.به امید شادی دل همه مردم نازنین ایران عزیز.

اقا محمد شما داری دست افتاده ها رو میگیری .تو این شرایط جامعه کار خیلی بزرگیه.خدا کمکت باشه.ممنون داداش.کور شود چشم حسودان.

خدا پشت و پناهت

دوست عزیز انشاالله خیلی زود سلامتیتونو به دست میارید استرس و نگرانی رو از خودتون دور کنید
از بابت راهنمایی های انسان دوستانه شما از صمیم قلب سپاسگزاریم به حرف بعضی ها اهمیت ندید لطفا چون به نظر میاد فقط قصدشون تخریب دوج کوین هست ولی همانطور که میدونید اکثریت جمع نظرات شما براشون قابل احترامه و قدردان شما هستند
امیدواریم هرچه زودتر سلامتی کاملتون رو بدست بیارید

سلام.تنها کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که سلامتی شما و خانواده محترمتون از ایزد منان خواستاریم

خدا به همسرتون سلامتی بده ولی من متوجه نشدم کجای متنتون اموزش تکنیکال یا فاندمنتال بود.بیشتر درد و دل بود