چی شده سلاطین تحلیل نمیزارن...!؟؟؟😆

کسایی که دم به دقیقه یه تک تحلیل تو سایت و اینجا میزاشتن کجان،مخصوصا سایت..:laughing: کجا رفتن…!!!؟؟شاید چون دسترسی به اینترنت ندارن نمیزارن اینجا…چارت که بازه…چرا نمیزارین…!!؟؟یا شاید اینکه خیلیا عکس چارت و توضیع های پایین عکس رو از خودشون نبود دیگه نمیزارن.چون دیگه نمیتونن کپی پیس کنن از همه جا.و ادعای به فکر مردم بودن میکردن،چی شدین.!؟فرق بین اصل و فیک اینجا مشخص میشه.(برای دیده شدن خودتون دم به دقیقه تحلیل میزاشتین که انگار مسابقست،و میگفتین واسه مردم میزاریم…حتی دیگه جواب مردم رو نمیدین.چون مثلا ۲ نفرن تعداد کمه اهمیت نمیدین…!!!واقعا عجیب آدمایی هستین…

9 لایک‌کرده

سلام. اقا مهرداد عزیز. خوبید؟ میگم من قبل این اوضاع همه رو تو ضرر فروختم ترسیدم بریزن همه. نظر شما چیه؟ امروز ارزها همه افزایشی شدن. برمیگرده بازار یا افزایش ادامه داره؟ ارزی برای خرید مدنظر دارید؟

1 لایک

سلام محمد عزیز.خوب کردی فروختی.البته اگه کوتاه مدت بودی.نت وصل نیست که بگم چی بخری.ولی الان از رو نوبیتکس نگاه کردم دیدم بیت کوین باز به سمت بالا داره میره.قبلا رو ۷۳،۹۹۴ یه خط زده بودم ،الان دیدم تاچ کرده اونو.تو ۴ ساعته،نقطه های بعدشم رو ۷۴،۵۰۰ و ۸۵،۰۰۰ و ۹۷٫۰۰۰ دیده میشه،یگم عجیبه.رو ۸۵ ۲ تا خط تلاقی به هم خورده.مه باید برسه به اونجا تا بعدش ببینیم چی میشه.

3 لایک‌کرده

الانم کندل پای چپ ‍M رو داره تشکیل داده.اینجچور جاها کندل ها به صورتM بزرگتر یا نامنظم شکل میگیره.ینی زمان بیشتر.بالا پایین میزنه

مهردادجان با قیمتهایی که گفتی پس من ضرر کردم فروختم. چطور میگی کارم درست بوده؟!!

سلام آقا مهرداد،این سبز شدن بازار در این اوضاع فیک نیست؟برای جمع کردن نقدینگی،….

یعنی تا ۸۵ که فرمودید میره؟توی این چندروز؟

اگر اینطور باشه تایم روزانه سولانا بخرم بنظرتون؟

1 لایک

محمد عزیز من که نمیدونم تو چی داشتی.ضررت چی بوده و دقیقا کی فروختی.گفتی قبل این اوضاع،قبل این اوضاع من گفته بودم بیت کوین تا ۶۲ میاد.و اومد تقریبا،الانم گفتم از رو نوبیتکس.۲ تا سناریو پشت هم دادم.یکی اون اعداد.یکی هم رفتار کندلهای M شکل.با دقت ۲ تا پیامامو بخون

1 لایک

خانوم مریم ببینین من اعتقاد به صرافیهای ایرانی ندارم.من فقط تریدینگ ویو باید باشه.این اعدادم که دادم ،خط کشی کردم.چون نهایت تایم ۳ روز میده.حجم خوردنشم که هیچ.فقط یه خط از قدیم کشیده بودم تو ۴ ساعته که دقیق بهش خورد.بعد الگوهای رفتاری رو نیگا کردم که سناریو دوم گفتم.ممکنه به اون اعداد برسه.ولی تضمینی نیست.چون ممکنه به قوله خودتون فیک باشه

1 لایک

سلام هستیم آقا مهرداد :smiling_face_with_three_hearts::joy:

آخه اصلا نوبیتکس هم نمودار را نمیاره شما چطور چارت را می‌بینید اینجا هم بعد چند روز دسترسی پیدا کردیم

به امید پایان جنگ و برگشت آرامش و امنیت و اوضاع عادی :folded_hands:t2::pleading_face:

نمودار تحلیل هم پلتفرم های ایرانی

با تریدینگ ویو هست

شاید چارت بتونن نشون بدند ولی نمودار تحلیل نمیشه داد

و فعال نمیشه

چون اصلا نت نداریم گوگل وصل نمیشه

2 لایک‌کرده

بعد از وصل شدن اینترنت در خدمتتون خواهم بود

6 لایک‌کرده

سلام خانوم مرضی ، ۳ روز پیش نمودار نوبیتکس بازه.مگه میشه واسه شما باز نباشه…!!:flushed_face:

1 لایک

رحیم نوبیتکس چارتو نشون میده.۲ تا دیگه از صرافیام نشون میدن.خرید فروشم میشه زد.

2 لایک‌کرده

حتما محمد جان.مشتاقیم تحلیل هاتونو ببینیم

1 لایک

من نت گوشیم وصل نمیشه اصلا داده ها را روشن میکنم نت وصل نمیشه باورت میشه با وای فای همسایه وصلم تا چند تا پیام بخونم :woman_facepalming:t3::downcast_face_with_sweat::joy::joy::joy::joy:

چارت بله نمودار که بشه تحلیل روی اون زد باز نمیشه

خب وای فای همسایه از مخابراته.نمیدونم خططون چیه.ولی APN شبکه خوده ایران رو گوشیتونه.باید یه APN بسازید و بندازین رو سرور شبکه.این واسه مواقعیه که نت ظعیفه یا قطعه تقریبا.مثه الان.

با چی مگه تحلیل میکنی رحیم…!؟

ابزارم باز میشه رحیم.مگه میشه واسه من باز شه واسه بقیه نه…!!!

1 لایک

باز شد نمیدونستم از کجا برم باز کنم امروز کشف کردم