تحلیل دوستان رو مطالعه میکنم از خودم میپرسم چیزی بنویسم یا نه ؟! اصلا بین دوستانی که مشغول باز وبسته کردن کمربند هستند یا اگه انقدر بخریم بعدا چقدر میشه کسی شنونده هست یا نه ،، ببینید عزیزان یکیاز دلایل علاقه من یه شیبا مردمی بودنشه یعنی توی سبد عده زیادی وجود داره و مثل دوج یا اتریوم درصد زیادیش بین تعداد کمی ادم تقسیم نشده ،،، بزرگترین نهنگ شیبا کمتر از ۶ درصد از کل توکنهاش رو داره ،،، این یعنی شما قیمت شارپی ازش نخواهید دید ، هر چقدر هولدرها بیشتر بشن قیمت اهسته اهسته بالا میره ، الان تمام مارکت تحت نوسانات بیت کوین قرارداره وهمونطور که بار قبل گفتم دو یا سه هفته نوسان خواهیم داشت ، دوستانی که اعتقاد دارن تا الان به قدر کافی سود داده و بیشتر نمیدهبرنوبرای مثال ارز verge باعلامتاختصاری xvg روببینند امروزکه بیش از ۵۰ درصد ریخته ۳۹۰ هزار درصد سود داده و دو سال پیش توی یه شارپسنگین رسید به دو ونیم ملیون درصد ،، پس توی این بازار هر چیزی امکان پذیر هست ، توصیه من به دوستان در این شرایط فقط صبر هست اگر داری هولد کن اگر cash هستی صبر کن تا نوسان بازار کم شه ، اگر هم تریدر هستی وتجربه دی ترید داری که الان موقع کاسبی تو هست ، اما اونی که دی ترید میکنهحتیفزصتدیدن کامنتها
رو هم نداره چه برسه به خوندنش ،،، بازار نزولیه بیت نتونست سقف ۴۰ روبشکونه ۳ بار حمله کرد و نتونست پس لاجرم اگر این سقف مقاومتی شکسته نشه سقوط میکنهبه حمایت ۳۶ وبعد ۳۲ ، در این صورتشیباوهمهارزهایدیگه سقوط میکنند ،، فقط هولد کنید ،، فکر کنید یهپولیروگذاشتید بانک تا یه سال اگهبهش دست بزنید رییس بانک میزنه پشت دستتون
من که۱۵میلون واحد از شیب خریدم برا یک سال هر چه میخواد بشه