سلام دوستان من خودم از اول شیبا بودم و سود کردم ولی دیگه به قیمت ۳۷ و ۳۸ نمیرسه این بین ۹ الی ۱۱ میمونه خیلی هنر کنه تا آخر سال به ۱۵ برسه ولی کسانی که دیر خریدن و در قیمت بالا ضرر کردن باید نگه دارند تا ۲ سال ولی پمپی در کار نخواهد بود چون بیت کوین بین ۴۲ الی ۴۵ تا اخرسال در جریان میمونه و ما هم وابسته به بیت هستیم
چون تو فروختی دیگه پمپ نمیکنه؟
پمپ کولر آبی منظورته؟
اورین تحلیل گر…
تويكي ديگه حرف نزن
چرت و پرت نگو این ارز هیچ ربطی به بیت نداره اگه منظورت این چند روزه کا باید بگم همه ی ارز ها دقیقا مثل بیت بالا پایین میشدن تابلو هیچ اطلاعاتی از ارز های دیجیتاد نداری و فقط اومدی نظر بدی و بری زمانی که بیت رنج بزنه الت سیزن شروع میشه و این ارز تا ۱۰۰ تومن میره پس بدون اطلاع نظر نده
آخه پمپ؟ شاسکول بیسواد
بخدا تو ۲۰ روز کلا وارد ارز دیجیتال شدی اس اس
مگه مجبوری زر بزنی اخه
ادمین
بیت کوین اسفند ۹۸ تا حدود ۳۴۰۰ دلار ارزشش کاهش پیدا کرد چیزی حدود یک سوم ، خیلی ها هم از همین قماش منفی باف ها هم تصورشون بر از بین رفتن و محو کلی بازار رمز ارزها بود . آلت کوین هایی مثل بیت تورنت ، دنت و … هم مدت های مدید در محدوده ۱ تا ۲ تومن رنج میزدن چیزی زمانی زیاد حدود ۲ الی ۳ سال .
قصدم از بیان این مطلب توصیه به خرید و یا تهییج فردی نیست ، هر انسانی به تناسب روحیات و طرز فکر خودش مسئول هست ، لطفاً دوستان عزیز آگاهانه و با دانش ورود کنید . پای تصمیم خودتون هم بایستید .
آرزوی بهترین ها برای عزیزان
حالا هر بچه ای اومده برام تحلیل گر شده آقا نه من خبر دارم نه تو از فردای بازار رمز ارزها مطمعن باش ی خبر مثبت میبره بالا ی خبر منفی برعکس پس علکی جو منفی نده
یعنی بدترین تحلیل و ناشیانه ترین تحلیل بود. انگار یه عقب مونده ذهنی بیاد فیزیک مولکولی تحلیل کنه
اگه اینجوری باشه اقای تحلیلگر هیچ ارزی رشد نمیکنه
خدای تحلیل کانالی پیجی نداری عضو بشیم؟ادمین سوخوم اغرا تایید اله
کصشر نگو باو خودت نداری میخوای الکی مردم رو دل سرد کنی امثال تو باید بشینن ببینن بسوزن هرکی موافقه لایک کنه
نه داداش ۶ ماه دیگه تو بیت کوین ۸۰ هزار دلاری میبینی
قبول اشتباه وجود میخواد اگر نه تا دو سال دیگه ،، فقط تا اخر سال ۲۰۲۱ سقف قبلی رو زد و بالاتر رفت ببینم وجود داری بیای بگی گه خوردم یا اسمتو عوض میکنی وبا یه اسم دیگه شکر میخوری !!!
تو باید بری ناسا راجبه مریخ تحلیل کنی حیف شدی اینجا عمر و جوونیت از دست رفت