انتقاد از تحلیل های اشتباه

من ب حرفای چرت و پرت شما دیشب فروختم حالا نگا کجاست!تحلیل بلدنیستین حرف نزنین🤬

حقت بوده اگه ضرر کردی . چدا میای فریب حرفای یه سری افراد که الف رو از ب تشخیص نمیدن میخوری؟!

فقط خودت نمودارا رو نگاه کن تو قله ها بفروش تو کفش بخر کلی پول درمیاری .اینجا کسی تحلیل گر نیست.یا بخر و مدتی نگه دار و رو سود بفروش.بازار خوبیه.به تحلیلای اینجا توجه نکن.امثرا چرت میگن

یک که به حرف کسی خرید و فروش نکن .دوما سه روز صبر کن ببین کجا می رسه ،‌همین شتاب زدگیا در رفتار و حرف زدن اکثریت با ضرر روبرو می کنه . حالا اگر امشب بره زیر ۳۵ میایی تشکر کنی

به درک که فروختی.
مگه نمیگن نفروشین انتر.
بعدشم حساب کن زیاد فرقی نداشته.
حرص چی میخوری انتر…:enraged_face:

کصخل اونیه که بحرف مردم بخره و بفروشه

مقصر خودتی که به حرف دیگران گوش میدی 400 میلیون تو ضررم ولی میشینم نگاش میکنم چون یه بیت فقط یه بیته چه بشه 2 تومن چه بشه یه تومن چه الان که زیر یه تومنه

شما اصلا به حرفای کسی معامله نکن ، سعی کن آموزش ببینی و چارت رو یادبگیری :pleading_face:

با عقل خودت کار کن تا سود وزیانت رو گردن کسی نندازی

چرا گوش میدی اخه مجبوری

عصبانی نشو صبر کن میبینی که ضرر نکردی و میاد پایین
اینایی که میگن پرواز میکنه همه رو ۶۰ هزار و بالاترش خریدن حالا دارن خودشون رو دلداری میدن

تو به عقل خودت کار کن بعدشم توی سرمایه گزاری باید صبور باشی و یه قیمت هدف داشته باشی همینجوری نمیشه ک مهین و شهین گفتن بفروش توام بفروشی

اگه عقل داشتی به حرف هیچ کس گوش نمیدادی

ازگلی از خودته به عقل بچه هم میرسه که میره بالا فقط هولد

تو که به حرف اینو اون میخری میفروشی جمع کن برو‌وو

خواهرمن درحال حاضر بیت کوین تحت هیچ شرایطی قابل تحلیل نیست. الان بیت فقط با اخبار بالا و پائین میشه. یه مشت جوجه تحلیلگر اینجا میان نظرات آبدوغ خیاری میدن. شما باید با خودت کنار بیای اگه قصدت از سرمایه گذاری بلندمدته پس شک نکن و به حرف کسی گوش نده. ارز خوب و با کیفیت بخر و فقط نگهدار. کاردانو، بایننس، وی چین وترون و… بخر و یکسال بعد لذتش رو ببر.

خخخ. منم تازه وارد بودم این کار انجام نی دادم دیشب همه می گفتند بفروشید من ده میلیون ماتیک خریدم

میریزه نگران نباش

اینا کین ک با حرفشون ترید میکنی تو بازار!!!
حیف پولتون نیست اخه…

کسی که با حرف اینو و اون داره خرید و فروش میکنه باید هم سرمایشو به باد بده… پر سود باشی رفیق