تجربه خرید شیبا و توصیه به صبر

دوستان عزیزان ، بنده جزو اولین کسایی هستم که شیبا رو خریداری کردم، تقریبا زمستون پارسال، موقعی که نه اسمی ازش بود نه قیمتی داشت، رتبه بالای ۳۰۰۰، اما از اول به این ارز ایمان داشتم، من صبر کردم و نتیجه صبر رو گرفتم، لطفا صبر داشته باشید، توی بازاری که همه ارزها بدون استثنا اصلاح داشتن پس طبیعی هستش که شیبا هم رنج بزنه، در ضمن جای امیدواری هست که توی این بازار شیبا خیلی خیلی خوب مقاومت کرد و امتحانشو پس داد، روزی خواهد رسید که این ارز جزو ۵ ارز اول خواهد بود، دور از ذهن نیست. فقط کسانی برنده خواهند بود که به خریدشون ایمان داشته باشند و صبر کنند، نمیگم دو سال، صبر کنید تا آخر سال میلادی، یعنی ۷ ماه دیگه، نتیجه ای که میگیرید شگفت زدتون خواهد کرد، این حرفهارو بی جهت نگفتم طبق فاندامنتال این ارز و خبرهای خوبی که در آینده واقعیت پیدا میکنه. پر سود و صبور باشید F, NPT

ازکدوم صرافی خریدین پارسال؟ ادمین تاییدکن هرچی مینویسم تاییدنمیکنی

بر گرفته از کتاب نهنگ ها پرواز می کنند

ادمین چراتاییدنمیکنی .ازکدوم صرافی خریدیدپارسال؟

خیلی ببخشید
گه نخور این ارز تازه 60 تا 70 روزه شده
بعد تو چطوری از پارسال خرید زدی
بعدا آره تو خرید زدی
اون موقع اگه تو زمستون بوده باز تو چطوری تونستی خرید بزنی هیچ صرافی فروش نمیزد

الکی داری از خودت در میاری
بعدشم این ارز دیگه زیاد رشد نمیکنه
چون از اون آرزوهاست که فقط برای سود گیری موقتی هستش
بعد یه مدت از بین میره جاش ارز های اینجوری میاد

یه کامنت خوب بلاخره دیدم من دستخوش:ok_hand:t3::ok_hand:t3::ok_hand:t3::ok_hand:t3:

حالا مال منو ندیدی. بیشتر کیف می کنی

صرافی هاتبیت اولین صرافی بود که این ارز رو لیست کرد

دوست عزیز خورد و خوراک خودت رو به دیگران نسبت نده، دوما اگه یه کم اطلاعات خودنو ببری بالا بد نیست این ارز شهریور به بازار اومد ولی قیمت نداشت از دی ماه قیمت گذاری شد و اولی صرافی یعنی هاتبیت بهمن ماه لیستش کرد
حالا شما جا موندی و ماتحتت میسوزه چرا پیشینه ارز رو زیر سوال میبری

دوست عزیز من تو اسفند خرید زمانی که توصرافی هاتبیت لیست شد

میبینم که شما هم جا موندی از خرید

چقدر بی ادبی اگر به کم اطلاعات داشتی میفهمیدی از پارسال مرداد اومده

هاتبیت جزو اولین صرافی بود که لیست شد

این ارز ۱۰ ماهه که اومده نمیدونی نظر نده

از شهریور سال پیش لیست شده بود

جوجه تو كامنتات خوندم تا دو هفته پيش داشتي دنبال كيف پولي ميگشتي كه شيبا وو ساپورت كنه، هيچ اطلاعاتي هم نداري، اينطوري هم بي ادبي ميكني… !!!