سلام الان بهتره من با یک میلیون ششصد .اتریوم یا بیت کوین یا دوج کوین بخرم؟
دوست من اترویم کارمزد خیلی زیاده
و الان فرصت خريد نیست
اتریوم در زمان مناسب خرید.
فک کنم دوج بهتر باشه ، هنوز نیومده تو سود دهی
هیچ کدوم فرصت خرید نیست تکلیف بیت مشخص نیست صبر داشته باش بعدشم با یک و شیشصد ارز سولانو یا متیک بگیر
هيچكدوم اخه كي با يكوششصد بيت و اتر ميخره.سعي كن ارزي بخري كه رشد جلوش باشه چون سرمايت كمه.شيبا كيشو سيف مون مناسبن برات
سلام هرچی بخری خوبه به شرطی هولد کنی و نفروشی.
نگاهت حداقل یکساله باشه اصلا فرض کن این۱۶۰۰ رو نداری.
پیشنهاد من: ada کاردانو
موفق باشی و پرسود
ادمین جان رباتی یا انسان در هر صورت خسته نباشی
ببخشید اگر میخواهی هولد کنی اینا رو نخر تو ریزش فردا اگر شد بزار تا پایین ترین حد قیمت ada بگیر با مبلغی که داری رو اینها سود پولت سنت سنت میاد بالا یا پول بیشتر باید بدی راهنمایی کردم به هیچ عنوان بیت ۴۲/۲۵۰ رد نشده خرید نکن امشب بزار تکلیفش تا فردا با کندلها نشون ریزش داره ولی بازم هیچی مشخص نیست دیروز با اتفاقی که افتاد باید امروز میریخت نمودار زیر سوال ولی ریزش هست مراقب باش فکر نکن جا می مونی بریزه تمام پولت میره پایین ولی پایین بخری تو ریزشها ترس نداری .توبازار صبر داشته باش هیجانی برخورد کنی مثل من تو اتریوم ۳۹۰۰ خرید زده بودم گیر می افتی تا سرمایه من باید بشه این تاصفر بشم اگر نه خساب کن تا ۱۸۰۰ دلار اومد پایین نزدیک دوبرابر می توانستم اتریوم الان داشته باشم اینو گفتم برا شما هم درس بشه .دوج هم بد نیست ولی بالا پایین میشه دست ایلان باید تو صرافی باشه وقتی رفت نزدیک یک دلار بفروشی چون بعدش میاد پایین .اما ada اینجور نیست کم کم میره ولی دوسال دیگه می فهمی درست بوده کارت .بازم خودت میدونی من فقط نظر دادم همین انشالله همیشه پر سود باشید.
بنظر من کاردانو یا پولکادات یا سولنا یا متیک بخر برای بلند مدت عالین ، مطالعه کن در مورد اینا بعد تصمیم بگیر