سلام اقاکسی هست راهنمایی کنه بقران خیای ضرر کردم تا میاد پایین از ترس میفروشم بعدا یهو میره بالا چکار کنم ادمین یکبار تایید کن اخه تو هم وطن
پولی بیار نیازی نداشته باشی نگه دار نمیشه نوساانگیری کنی
چقدر خرید کردی مگه
این بازار جای ترسوها نیست، برو همون بورس ایران
مث خودمی😂 ، صبر کن دست نزن بهش
یذره صبر داشته باش از درد جبران ضررت هی بدتر میشه نفس عمیق بکش ببین کف کجاس اونجا ورود کن و اومد بالا دوباره فروش بزن همینجوری برو جلو عجول نباش شده ۲روز ۳ روز ۱هفته ۱ماه صبر داشته باش ولی تو کف ورود کن چون اماتوری یا حق
فعلاصبرکن اصلاخریدنداشته باش بیت کوین تا۱۹هزارمیادفقط صبرکن شایدم بالابره ولی دوباره ریزش داره تا۱۹هزاراون موقع بخرجبران میشه
خب دوست عزیز هیچوقت قیمت پایین نفروش
قیمت بالا هم خرید نزن هیچوقت
چند بار بالا بفروشی پایین بخری ضررت جبران میشه
سلام برا خرید وفروش عجله نکن
بدون اموزش بیای همینه
منم همین مشکلو داشتم مشکلمون اینه که عجولیم خیلی عجله میکنیم صبور باش تا قیمت کامل بیاد پایین بعد بخری
مهم نیست چن روز نخری هم ایرادی نداره مهم اینه سود کنی
عزیز عجله نکن سود گرفتن تو این بازار بهتر از ضرر کردنه صبر کن تا 44 هزار نرسیده و تثبیت نشده وارد نشو
شما کامل بفروشید ایقد استرس و ترس برا سلامتیتونم خوب نی لااقلش فقط مال ضرر کنی ضرر از جون نباشه خدانکرده
خب برا کسی مث تو که بلد نیست ترید کنه تو نه ۹۹ درصد همه اینایی ک کامنت میذارن هم بلد نیستن پس فقط بخر و نگه دار اون کار تریدر های حرفه ای ک میدونن کی بخرن کی بفروشن بخر بذار بمونه به هیچی هم نگاه نکن
فقط نوسان بگیر با تایم فرم یک ساعته
عزیز من دست نزن بهش و اگه طاقت نداری که کلا بزن بیرون
ترس نداره صبر لازمه اگه پولت فعلا لازم نداری کم کمش یک ماه دیگه صبر کن هر چی بیشتر صبر کنی سودبیشتری میکنی
اول برو یاد بگیر بعد معامله کن😉
سلام با این شیوه ای که در پیش گرفتی شک ندارم کل سرمایه ات را از دست میدهید پیشنهاد میدهم بروید کاردانو بخرید6 ماه بعد نگاهش کن شک نکن حدعقل صد درصد سود میکنید
عزیز ارزی که میخری رو از ترس نفروش کمه کمم 6ماه تا 1سال ارزی که میخری رو نگهدار