دوستان گرامی لطفا توجه کنید که بعضیها بطور کل چیزی از منطق ارز نمیدونن و صرفا با سرمایهگذاری در این ارزها وارد شده اند و تحلیل هایی که میزارن و با توجه به نوع کلمات استفاده شده که در واقع فرهنگ آسیب شناسی داره و خودشون هم بی اطلاع هستن و یا با عنوان کردن موضوعاتی که زائیده تفکرات سمی خودشون هست سعی در تخریب افکار اشخاص باشخصیت و بخاطر التیام دردهای خودشون دارن . لطفا تحت هیچ شرایطی کامنتهای غیر متعارف را مورد توجه قرار ندید و فقط با مطالعه صحیح از منابع صحیح نسبت به خرید یا فروش اقدام کنید . باور کنید خیلی ها با توجه به حرفهای نابخردانه این قبیل افراد کل سرمایه خودشون رو از دست دادن . لطفا در این خصوص هوشیار باشیم و فقط با تحلیل درست تصمیم گیری کنیم . با تشکر
دوست عزیز ضمن سپاس از وقت و انرژی زیادی که برای کمک و راهنمایی هموطنان عزیز می گذارید و خود بنده هم از توصیه های شما واقعا استفاده می کنم و به کار می بندم، لطفا بفرمایید آیا برای بازار رمزارز واقعا منطق قایل هستید؟! آیا از نظر شما می شود برای وضعیت امروز بازار رمرارز بر اساس شرایط پنج سال پیش این بازار، تحلیل ارایه داد؟ آیا پنج یا حتی دو سال پیش، این گستردگی بازار و این میزان توجه و تاثیر سلبریتی ها یا سرمایه داران بزرگ به این بازار وجود داشت؟ چگونه می شود برای این شرایط و بازار نوپا، بر اساس سوابق چند سال پیش منطق تعریف کرد و تحلیل ارایه داد؟ یا به طور مثال، وقتی دقیقا لحظه شروع برنامه تلویزیونی ایلان ماسک، رقیبان او با شیطنت ارزش دوج کوین را تا آن حد پایین می آورند که هنوز هم که هنوز است نتوانسته است به آن سطح برگردد، چگونه می شود با تکنیکال این موضوع را تحلیل کرد؟ ممنون می شوم پاسخ دهید تا بنده هم از دانش شما استفاده کنم و بهره ببرم. دوباره از طرف تمامی دوستان حاضر، از لطف و زحمات شما کمال امتنان را دارم.
تشخيص تحليل درست ، خود نيازمند يك مايند ست[=mindset] سالم است؛ بنايراين، اگر از يك مايندست درست و سالم برخوردار نباشيم، بطور طبيعى به تحليلهاى نادرست و بيمارگونه گرايش بيشترى نشان مى دهيم.
براى ايجاد يك مايندست سالم كه توانايى اتخاذ تصميمهاى درست را دارد، بايد به دانش كافى مجهز باشيم و از هيجان در تصميمگيرى اجتناب كنيم.
درود بر شما ، سوالات شما از چند لایه تودرتو تشکیل شده که در حد توانم در خدمتم . بله این بازار در واقع نوعی از توپولوژی های شبکه هست و دارای منطق خاص خودش هست با این تفاوت که در یک شبکه منطق خاص در جهت یکسو بودن حاکم هست و در اینجا متطق چند جانبه و گاهی بصورت نهادینگی معکوس عمل میکته . در طی سنواتی که فرمودید هم بله میشه ارائه داد ولی باید دقیقا و با توجه به شرایط جهانی و در همان زمان برگشت و تحلیل گفته بشه ولی بطور یقین تحلیل الان دقیق تر انجام میشه چون از علم دادهای قبل میشه و اطلاعات جدید رسید . در مورد توجه سلبریتی ها و سایرین وجود داشنه ولی آنها رسانه ای نشده بودند چون بر مبنای تحقیق و چشم انداز و برای سرمایهگذاری نگاه بلند مدت داشتند و در زمان یاد شده به این گستردگی هم نبوده .در مجموع با کاوش در علم داده ها و تجزیه و تحلیل که منجر به حصول اطلاعات منطقی بشه میشه تخلیل کرد و باید ضریب ریسک هم در نظر داشت . در مورد رقیبان آقای ماسک یا هر شخصیت دیگه همیشه دمکراسی حاکم هست که دیگران مشروعیت انتقاد یا پیشنهاد یا تخریب و… را دارند و در مورد بالا و پایین آوردن رمزینه ها باید دست هایی که در سایه ها هستند را هم مورد توجه قرار داد . نمیدونم نظر شما را تامین کردم یا نه . به هر حال برای شما سودآوری در بیزنس خود و سایرین را آرزومندم.
سپاس از وقتی که گذاشتید. پاسخ ها گویای آن هستند که حداقل در برخی موارد خودتان هم قبول دارید که باید از تکنیکال فاصله گرفت و یا حداقل بحث فاندمنتال را هم در کنار تکنیکال مد نظر قرار داد. اما از یک نظر باید تشکر ویژه بکنم که بنده را متوجه کردید که باید در مورد سیستم شبکه و تیپولوژی ها یا انواع مختلف آن حتما باید مطالعه کنم چون حقیقتا اطلاعات چندانی در مورد آن ندارم. باز هم ممنونم و متقابلا برای شما هم آرزوی موفقیت دارم.