آیا الان وقت خرید بیت کوین است؟

سلام ببخشید من ۵ ملیون پول دارم میتونم بیت بخرم الان واسه خریدن وقت مناسبی هست تازه واردم

اره با پونصد هم میشه خرید ولی الان نخر صبر کن میاد پاینتر رو سی ی پله بخر پله بعد زیر سی .میاد اون حدود

اول برو اموزش ببین بعدش با علم خودت تحلیل کن ببین بخری یا نه؛ چطور میخوای بحرف کسانیکه نمیشناسی اعتماد کنی و پولتو بزاری تو بازاری که نمیشناسیش

وینک یا بیت تورنت بخر

خب چرا بیت بخرین باهاش دو سه تا ارز خوب با پتانسیل رشد خوب بخرین مثل ارز آدا مثل دات مثل بی ان بی مثل sol و…

تازه واردی به نظرم بیت نخر الت هارو بخری خیلی بهتره

سلام بیت نخر الت کویین بخر ایاس یا اتریوم کلاسیک فعلا صبر کن ببینیم وضعیت بیت کویین چطوره .

به جای ببت کوین. چون تازه کاری برو اندازه ۱تومن وینک ۲تومن بیت ترنت.۲تومن هم ترون .البته این نظر شخصه منه.

۵میلیون بنظرم ارزهای ارزان بخر زودتر چند برابر میشن بیت کوین خوبه وقتی طرف حداقل سبد ۱۰۰تومنی درست میکنه چند تا ارز میگیره بیت هم میگیره ولی شما فعلا ۱ارزبخر پول دستت اومد تنوع بده تبلیغ نمیخوام بشه ولی مثلا وی چین…ترون..وینک..بیت تورنت..کاردانو..بایننس..یا لایت کوین که منتظر ثبات بازاره تا پامپ شدید بزنه
تحقیق کن یدونه از این ارزها و بگیر
فقط وجدانا پولت کمه ریپل نخر که گیر کنی و برات بشه خاطره بد تحقیق تحقیق برای خرید هیچ وقت دیر نیست
بهرحال موفق باشی

برو آلت کوین بخر

سلام، علم معاملات رو شروع کنید از همه چیز بهتره! بازار همیشه فرصت برای سرمایه گذاری میده، شما روی BNB یا ETH سرمایه گذاری کنید آینده بهتری داره. موفق باشی دوست عزیز

فعلا صبر کن و اره با پونصد تومن هم میتونی

اصلا ۵ میلیون به درد خرید بیتکوین نمیخوره برو دوج بخر یا استلار یا ریپل سود بیشتری گیرت میاد تا بیتکوین

بیت نخر برو سمت الت کوین های دیگه سود بهتری میگیری

سلام نه صبر كنيد
بازار تازه از يك طوفان اروم گرفته

بازار میاد پایین اومد پایین دنت را زیر ۱۰۰تومن سعی کن بخر

الان نخر، به جای بیت کوین این مبلغو کاردانو بخری بهتره

سلام.اگر دیدت بلند مدته پله ای بخر اگر کوتاه مدته فعلا نخر بگذار برود بالای ۴۳ هزار تا.یک روز صبرکن بعد بخر.ولی من جای شما بودم این پنج تومن را کاردانو یا اتریوم میخریدم.

بیت تورنت وینک یا ترون یا بلند مدت 3 ساله شیبا زیر سه سال نری ببینی چند شده

داش منصوری اگه میتونی دو ماه صبر کنی آره بخر ، هرچند آلت کویین با این پول بخری بهتره ، بطور مثال ایاس ، ریپل ، کاردانو