سوالات یک تازه وارد

سلام دوستان باتجربه، من نازه واردم، کل پولم پانزده تومنه آیا الان وقته خریده یا صبر کنم ؟ اگه هست، چی بخرم که سودکنم.؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر

اگه بهش نیاز فوری نداری اتر یا دوج بخر

بخر. که خوش موقع رسیدی. من موقعی وارد شدم که همه قیمت ها تو اوج بودن

سلام دوست عزیز اگر از دست رفتن پولت ب زندگیت لطمه وارد میکنه هرگز وارد دنیای سرمایه گذاری نشو ولی اگه ب دید سرمایه گذاری و پول کنار گذاشته میخوای وارد بشی من جای تو باشم با دو ارز اتریوم و HBAR وارد این دنیا عجیب میشم و بازش نمیکنم مرداد ماه ب بعد میام ببینم چ کردم . خدایا مردم ایران را تو هوادار باش ک جز تو هیچ تکیه گاهی و اطمینان خاطری نیست.

ایاس بخر تو رشده

حداقل ٣ تا ارز بخر يكيش حتما اتر باشه ٦٠ درصد پولتون و روي ٢٦٥٠ اردر بذار و حتما پله اي خريد بزن

دوست عزیز خودت تحقیق کن برو یوتیوب آموزش هارا دنبال کن ویادبگیر اینجا بدتر گیج میشی هرکسی نظرخودشا بهت میگه .بخر نخر فلان وبیسار بعضی ها هم میندازنت توچاه پس به خودت تکیه کن ابتدا باآموزش های کافی وعلمی که بدست میاری ازش وبعدچالاکی در خرید وفروش ودنبال کردن نمودارهابخصوص بیت کوین
همیشه پرسود وموفق باشی

سلام صبر کنید احتمال برگشت دوباره تا کانال ۳۰۰۰۰ تا برای بیت زیاده

بذار بیاد برسه کف،بعد خرید کن.احتمالا بیت تا کانال ۳۲ بریزه.بعد از اون اگر نشونه هایی از صعود بود،twt,ADA,matic,bnb،btt گزینه های خوبین واسه خرید.اما اگر بازم خبری از بالا رفتن نبود،صبر کن که احتمال داره تا ۲۸ بریزه