هی میخوام چیزی ننویسم اینجا ولی دلم میسوزه میام کامنت های اینجا رو میخونم دوستان چقدر گفتم این ارز بدرد هولد نمیخوره هی اومدید بد و بیراه گفتید چقدر گفتم تو اوج قیمت 70 سنت بفروشید و نخرید تو این قیمت باز اومدید گفتید خودت نداری دلت میسوزه فردا میشه 1 دلار پامپ داریم و ایلان پشتش هست و از این حرف ها الان داره میگم بهترین شرایط برا جبران ضررتون اینکه نوسان بگیرید فعلا تو اوج بفروشید تو کف بخرید خیلی قسنگ داره پیش میره این بازار و بعد هم به هیچ عنوان به فکر 1 و 2 و 10 دلار شدن دوج نباشید این ارز اگر یه روزی هم 1 دلار بشه مطمعن باشید الباقی ارزها بیشتر از این سود میده تا این که بشنید که آیا 1 دلار بشه یا نه پس خودتون رو علاف این داستان ها نکنید دوج خوبه ولی برای کسایی که رو قیمت های زیر 0.1 سنت خریدن نه کسایی که رو 50 و 60 و 70 سنت خریدن اگر میخواهید جبران ضرر کنید تو همین بازار رو همین ارز میتونید راحت تو 2 و 3 روز کل ضررهاتون رو با نوسان گیری در بیارید اگر هم فروختید رفت بالا اصلا استرس نگیردتون که بخواهید دوباره بالا بخرید که اینطوری 2 برابر ضرر میکنید برید یکم اطلاعاتون رو زیاد کنید تو همین بازار که الان اینطوری هست میشه کلی پول در آورد
میشه بگید کدوم ارز الان حال و روزش از دوج بهتره چرا واقعا اینقد حماقت روی بعضی ارز ها یه جوری حرف میزنید انگار ارث پدرتونه ازش حمایت میکنید من الان هم کاردانو دارم هم اتریوم هر دوتاش همینجوری مثله دوج تو ضرره پس بهتره سرت تو لاک خودت باشه
منم نهایتا 1.4$ نگه میدارم
استاد بزگوار مگر الان فقط دوج داره پايين مياد همه ارزها ها از اوج شون 50 درصد فاصله گرفتن .خوب دوج هم مثل بقيه اصلاح كرده آيا ارزي هست اين چند وقت كه بازار اصلاح داشته اصلاح نكرده باشه؟ وقتي همه ارزها به بيت كوين وابسته هستن پس تر وخشك با هم ميسوزه .شما كه ارز دوج نداري نبايد بياي كامنت هاي اين صفحه رو دنبال كني كسايي كه اين ارز رو دارن خودشون بهترين تصميم گيرنده هستن .هيچوقت توصيه به فروش براي كسي نكن .
یجوری این حرف هارو میزنی که انگار بیت کوین یا اتریوم یا ارزهای مورد علاقه شما همه تو اوج و صعودی هستن
دارم شک میکنم به قیمتهایی که میبینم:joy:
عزیز دل ریزش کلی هست حتی بیت کوین که با یدونه توییت اینهمه ریزش کرد(شت کوین)