بیت کوین و متمرکز بودن

دوستان عزیز این پیام من شاید بدرد عده ای بخوره که ترس از خرید و فروش دارند من فروشنده خودرو هستم و تازه در این زمینه ارز هم شروع ب فعالیت کردم در همین سال گذشته بنده و همکارانم چیزی بالغ بر میلیارد ها تومن در زمینه خودرو ضرر کردیم بعنوان مثال ۵دستگاه خودرو جک اس۵ به مبلغ هردستگاه ۹۰۵ میلیون خرید و طی دوماه به مبلغ ۶۱۰ م فروختم تا از ضرر بیشتر جلوگیری کنم یا همینطور سانتافه ۲۸۰۰ تبدیل شد به ۲۰۵۰ با وجود این ضررهای میلیاردی چون مستقیم به اقتصاد فاجعه بار ایران ربط داره بازهم میشه سود کرد با تحلیل درست اما در این بیزینس که اقتصادایران نقشی توش نداره با تحلیل های منطقی و صبر خوب میشه درآمد کسب کرد پس با کمی اطلاعات و یادگیری وصبر و راهنمایی از قدیمی ها صلا ترس به دلتون راه ندید و کارتونو بکنید امیدوارم برای همتون خیر باشه و برکت.

شما که انقدر سرمایه داری اینجا چیکار میکنی پس!!!؟
کسی که این شرایط رو داشته باشه وقت نمیکنه سرش رو بخارونه چه برسه بیاد اینجا نظر بده!!:grin::joy::joy:

داداش منم چند تا لامبورگینی داشتم چون لاستیکش خورده بود به زمین فروختمش

با سلام.متاسفانه فرهنگ مون خیلی ضعیفه برا همین بلا نسبت شما و بعضیا این جماعت عبرت وپند حالیشون نیست بیخیال من بابت راهنمایی شما سپاسگزارم

یعنی چی که اگه سرمایه داره اینجا چی کار میکنه؟ این بازار واسه همه ست.. ی کم اینطور حرف زدن ها رو بزاریم کنار ‌ ..اون اقا داره از تجربه ش میگه شما هرررر و کررر راه میندازی .:confused::confused:… به نظرم این بازار جای شما نیست اول روی اخلاق و ذهنیت خودت سرمایه گذاری کن بعد بیا تو بازار سرمایه .. .