درخواست تحلیل تکنیکال: نقاط حمایت و مقاومت

از دوستان که توی تحلیل واقعا استاد هستند،اساتید بورس و …خواهش میکنم،بخاطر هموطنان خودتون ،حداقل،نقاط حمایت و مقاومت ها رو صرف نظر از جواب دوستان،مشخص کنند.نقاط حمایت و مقاومتی که طبق تحلیلهای درست بدست اومده.مثل آقای ۱۳۵۵ در باینس که نقاط حمایت و مقاومت رو مشخص میکنه.تصمیم خرید و فروش با خود دوستان هست.
در حال حاضر چیزی که من میبینم،اگر روی همین ۳۵۰۰۰ برگشت بخوره،عملا خط روند در تایم فریم ۴ ساعته،به کف خودش برخورد کرده،و در اوج بعدی تا ۴۱۵۰۰ باید بره بالا.که این عدد نزدیک به میاینگین ۲۰ روزه هست.برای شکست این مقاومت،عملا یکبار دیگه باید برگرده پایین،که اینبار حدود ۳۶۰۰۰ کف قرار میگیره.
اما این اعداد و این تحلیلها حدودی هستند.دوستان کار بلد و اساتید،با توجه به تکنیکال،به راحتی میتونن نقاط دقیق مقاومت و حمایت مشخص کنند

دمت گرم داود خان

سلام من وارد نیستم ولی اینارو میدونم که بیت زیر مویینگ ۲۰۰ روزه گیر کرده چند بار به این مقاومت سخت حمله کرده و نتونسته ازش عبور کنه احتمال ریزش بیشتره حمایت بعدی ۳۴ هستش که قدرتمند نیست بعد از اون ۳۰ هستش که به احتمال زیاد اگه ایندفعه به ۳۰ برسه یکم بالاتر میره ولی برمیگرده از ۳۰ هم رد میشه و تا ۲۶ میره الان حد ضرر نگه دارید مقداری نقد باشید که تو کف میانگین کم کنید انشالله همه سود کنن

بعد نکته مهم تو ارزها اینه که بازار تا جایی میاد پایین که همه ناامید بشن اگه امید به صعود کم شه میره بالا تا امید به صعود بالاست ریزش داریم معمولا نمودار از نظر روانشناسی جایی تغییر جهت میده که طبق اعداد فیبوناچی ۶۱/۸ درصد ناامید بشن از صعود شما باید سعی کنید جز ۳۸/۲ دیگه باشید و صبر کنید تا تو کف خرید کنید الان صبر از همه بهتره چون از این به بعد نوسان گیری هم قابل اعتماد نیست بین ۳۸ تا ۴۰ عالی بود ولی الان نه یه ورود مطمئن در ماه بهتر از ده تا سیگنال نا امنه پر سود باشید