تحلیل شیبا و بیت‌کوین: آینده روشن؟

بیت کویین در حال ریزش و شیبا رو قیمت ۸ مقامت کرده این یعنی خیلی عالی آینده روشنی پیش رو داریم دوستان فقط صبر

چی میگی اخه.
چارت بیت کوینو نگا ترمز کردو یه گاز داد وگرنه شیبا اصلا و ابدا نمیتونه مقاومت کنه شیبا نه اصن اتریومو کاردانو !
ارزی میتونه رو ریزش بیت مقاومت کنه و پامپ کنه که نهنگا توش ورود کنن .

شما اول یاد بگیر اون اسمش بیت کوینه نه بیت کویین.بعدش بیا در مورد تحلیل ارز صحبت کنیم

درود داداش داری اشتباه میکنی خودمونو نمیخوایم گول بزنیم خودم حدود دوملیارد توکن شیبا رو دارم واز هفت صفر باهاش هستم ولی در حال حاظر نمودارش با بیت کوین دقیقا بکی هستش واگه بیت ۱۰ درصد ریزش کنه شیبا ۱۵ درصد میاد پایین واین بخاطر رشد زیادی که داشته طبیعیه ولی در کل تا بیت تو یک قیمت تثبیت نکنه همینجوری استرس وارد میشه به دوستانی که هولد کردن مثل خود من امیدوارم روند صعودی بازار کریپتو ادامه پیدا کنه تا همگی ما یه سود خوب بگیریم از شیبا و دیگر ارزها به امید خدا وتوکل به خدا هما چیز درست میشه ربات جان تایید

الکی مردمو گهراه نکن
خیلی پایین تر میاد

عاخه دیگه جا نداره بیشتر از این بریزه:grinning_face_with_smiling_eyes::rofl:

بیت ده درصد ریزش داشت شیبا هم ده درصد.چقد مگه قراره ریزش کنه

چ ربطی داره مشتی

رو ۸ حمایت داره نه مقاومت کرده

تا ۴ پایین میاد
شت کوین

دقیقا الان موقع خوبی بود امتحانشو پس بده

رمز ارز ها دارن کف سازی قیمت می کنن بهترین وقت خرید هستش هر کسی موجودی داره حتما خرید بزنه سود خوبی چند ماه آینده در انتظارشون هست. لطف تائید بفرمائید.

دیگه ۸۵درصد ریخته چیزی ازش نمیمونه اگه بازم پایین بیاد در کل فکر میکنم خریدش الان خوب باشه البته نه بیشتر ۲۰۰دلار