پیپین در حال جوشیدن است؟

پیپین از نظر نرخ فاندینگ در تایم‌فریم‌های روزانه و هفتگی در حال جوشیدن است و فشار قابل توجهی رو نشون می‌ده.

از نظر تکنیکال، قیمت به یک سطح حمایتی رسیده و روی اون واکنش نشون داده، اما هنوز موفق به شکستن خط روند نزولی نشده.

بر این اساس، این ارز رو به واچ‌لیست اضافه کردم و منتظر می‌مونم که بریک‌اوت از خط روند نزولی تأیید بشه. اگه این شکست با قدرت اتفاق بیفته، احتمال دارد فرصت معاملاتی جالبی شکل بگیره.

9 لایک‌کرده

این ارز دیجیتال داخل صرافی داخل نیست

جناب اسدی نظرتون راجع به نمودار ارزsirenچیه

سلام ممنون جناب اسدی . هر وقت شرایط برای خرید محیا شد یک ندا بدین :folded_hands::rose:

2 لایک‌کرده

در حال جوشیدن نیست در حال ریدنه

2 لایک‌کرده

■■■ پنجاه درصد ریخت امکان بالا رفتن هست باز؟

1 لایک

داداش میشه دیگه تحلیل نکنی:joy::joy::joy:

۵۰درصد دامپ کرد قیمت ۰.۰۳

5 لایک‌کرده

کلا ما بدبختیم منتظریم برسه به پول خودمون که هیچ وقت نمیرسه بنظرم این ارز عدد یک دلار رو نمیبینه دیگه رفت تا الی ماشالله دوسال ،سه سال …. بعید میدونم برسه به یک دلار مگر اینکه خبرایی بیاد که این بره بالا

2 لایک‌کرده

OURBIT

PIPPINE/USDT

3 لایک‌کرده

کندلای منفیش خیلی بلنده قشنگ ■■■■ تو ارز درسته حجم معاملاتیش رفته بالا ولی فایده نداره

1 لایک

سلام یه تحلیل بدین از ارز pippin خیلی ریهت یهویی

1 لایک

آره، یه چالش رایجه. خیلی از آلت‌کوین‌هایی که فاندینگشون داغه و از نظر تکنیکال ست‌آپ خوبی دارن، روی صرافی‌های داخلی لیست نیستن. ولی این لزوماً دلیل نمیشه که بپری بیخیالش بشی — فقط یعنی باید از طریق صرافی‌های خارجی مثل بای‌بیت یا OKX باهاش کار کنی. البته ریسک نقل‌وانتقال و تحریم‌ها رو هم باید بذاری تو حساب. بازار رحم نداره، مخصوصاً وقتی زیرساخت معاملاتیت پیچیده‌تره — پس اگه دسترسی راحت نداری، اصلاً زورکی وارد پوزیشن نشو. فرصت بعدی همیشه هست.

2 لایک‌کرده

آقای اسدی برعکس بازار تحلیل می‌کنن مواظب باش

زهی خیال باطل

ظاهرا از بازار چیزی نمیدونی

قیمت پیپین 0.001 تا شش ماه اینده

احسنت ارز قشنگیه رشد خوبی میکنه چون مردم کمتری اون خریدن

SIREN رو نگاه کردم. چارت جالبیه ولی باید صادق باشم، نقدینگی و حجم معاملاتیش نسبت به پیپین خیلی پایین‌تره — و این خودش یه ریسک جدیه. ارزهای کم‌حجم می‌تونن خیلی سریع پامپ بشن، ولی همون‌قدر سریع هم دامپ می‌کنن و نمی‌تونی موقع خروج سفارشت رو پر کنی. از نظر تکنیکال اگه یه سطح حمایتی کلی داره و کف‌سازی می‌کنه، شاید ارزش داشته باشه رو واچ‌لیست بذاریش — ولی با پوزیشن خیلی سبک. بازار رحم نداره، مخصوصاً تو آلت‌کوین‌های کم‌حجم. مدیریت سرمایه رو سفت بچسب.

2 لایک‌کرده

سلام وقت بخیر جناب اسدی،یکی دو ردز قبل نقل سایرن پرسیدم که روی نقطه ی بسیار پایینی قرار داشت اصلا جوابی ندادین. الان که اینجا کلا صحبت از سایرن هست شما نظرمیدین. دیگه سودشو داده به اون افرادی که نقاط پایین خریدن

سلام .در صرافی کیف پول من موجود هست.و راحت میتونید خرید و فروش کنید

سلام جناب اسدی وقت کردین یک نگاه به myx بندازین . ممنون :rose:

سلام امیدی به برگشت این سهم است خرید من رو ۱۵هزار تومن بوده آیا امیدی هست برگرده