سلام و درود استاد
ممنون از لطف تون
سلام و درود استاد
ممنون از لطف تون
سلام حملات موشکی ایران شروع شده
دوستان خبر زیاد دقیقی ندارم مراقب معامله هایتان باشید
حد ضرر و سیو سود انجام بدید
در حد لزوم امروز ترید نکنید
ارادتمندم دوست خوبم
موفق باشید
مارکت فعلا شرایط خرید اسپات بهمون نمیده، برای فیوچرز جذابه الان بیشتر هم پوزیشن شورت
برای همین کمتر تحلیل میذارم اینجا چون سیگنال فیوچرز نیاز به تجربه بیشتر و مدیریت سرمایه و ذهنی بالاتری داره و من اطمینان ندارم کسانی که یک تحلیل فیوچرز رو ببینن ، با مدیریت سرمایه درست واردش بشن و حتی حد ضرر بذارن، حد ضرر در کامیونیتی هاب عملا تعریف نشده اس درحالی که خیلی تلاش کردیم با بقیه دوستان حد ضرر رو جا بندازیم.
الان دیدم یک جا تحلیل گذاشته بودن و نوشته بودن 40 درصد سرمایه وارد بشید با اهرم فلان
لطفا اینکارو نکنید، هر معامله فیوچرز باید 1 درصد سرمایه باشه حداکثر،معامله اسپات حداکثر 5 دیگه تهش 10 درصد باشه، معامله گری قمار نیست، باید مهندسی و محاسبه شده باشه.
پس مدیریت سرمایه رو لطفا و خواهشا جدی بگیرید دوستان خوبم
تحلیل درخواستی اگر داشتید برام بفرستید، شاید یکم دیرتر چک کنم ولی چک میکنم خیالتون راحت باشه
ارادتمند
درود آقای مهندس
تحلیل بیت کوین 1روزه انجام میدین ممنونم
سلام اوپن کمپس تحلیل کنید لطفا
درود و عرض ادب علی عزیز
این تحلیل در بازه هفتگی هست اما روزانه رو هم پوشش میده اما اگر بخوام کمی آپدیتش کنم
این کندل سبز زده شده بیشتر حس بسته شدن یا سیو سود پوزیشن های شورت رو میده و یا میتونه حتی پولبک باشه به خط سبز بالایی برای اینکه ادامه روند نزولی رو بره جلو
سلام
شرایطش خیلی جذاب نیست، آخرین حمایتش رو از دست داده و زیر اون فعلا داره نوسان میده
برای اینکه برگرده، باید یک فضایی مثل باکس بنفش درست کنه شکست اون باعث میشه برگرده ولی برای خرید جای خوبی نیست
اگر بخوایم بخریم، باید بره بالای حمایتی که الان تبدیل به مقاومت شده"(0.0418) بعد اونجا یک فضایی رو به جهت تثبیت درست کنه بعد خرید بزنیم
سلام ممنونم ازتون
الان که خیلی ریخت الانم مناسب نیست نه ؟همش میریزه
ساهارا ای آی چطور
سلام
Epic یک نگاهی میکنید لطفا ، تو یکی از کانالها زده بود پامپ میکنه
![]()
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و جناب مهندس عزیز.
جناب مهندس نکته جالبی رو در چارت بیت متوجه شدم. در تایم فریم روزانه و یک ساعته. لطفا تصاویر رو ببینید. تقریبا با الگوی بسیار مشابهی از شروع حرکت، خط روند در هر دو تایم فریم شکسته شده. این نکته رو در بعضی از ارزهای دیگر هم متوجه شدم. طبیعی هست یا نه؟ نظر شما چیه؟!
ممنونم از تحلیل خوبتون جناب مهندس
درود ،وقت بخیر جناب مهندس
نظرتون راجب بیت چیه؟ به نظرتون از ۶۴ـ۶۵ رد میشه یا از همونجا که مقاومت قوی هست اصلاح نزولی مجددا شروع میشه؟
نه کلا ارزهایی که ریزشی هستن برای خرید اسپات مناسب نیستن، باید روندشون صعودی بشه، چون اینجوری پولمون گیر میکنه داخلش
ببینید اگر اشتباه نکنم این ارز مربوط به یک پروژه تست نت بود که خودمم قصد شرکت داشتم ولی خیلی باگ داشت و نتونستم فعالیت خوبی روش انجام بدم به همین جهت رهاش کردم. مسئله دومی که داشت وقتی یک پروژه انقدر باگ داره قطعا ریوارد خوبی نمیده و کسایی که شرکت کرده بودن اکثرا ناراضی بودن از این پروژه. پس با این حساب میشد نتیجه گرفت که بعد از قیمت خوردن هم آینده خوبی در انتظارش نیست و ریزش سنگینی رو تجربه میکنه.
اگر شما هولد داشتید باید بعد از اینکه خط سبز رو به پایین میشکست در حد ضررتون خارج میشدید و به هیچ عنوان نباید نگه میداشتید و امیدوارم که قبل از تحلیل من فروش انجام داده باشید.
نکته مهمی که درباره اش هست اینه که اخرین حمایتش رو هم از دست داده و تا فضای جدیدی درست نکنه و سقف کف های بالاتر نزنه، برای نگاه کردن بهش هم ارزنده نیست چه برسه به خرید، البته بازم عرض میکنم بخاطر سابقه فاندامنتالیش من به شخصه روی این پروژه خرید نمیزنم.
بله کاملا درسته جناب الیاس عزیز
ما در اقتصاد یک اصلی به اسم نسبت همبستگی داریم که از +1 تا -1 نوسان میکنه، اکثریت ارزهای بازار با بیتکوین عددی در بین 0.5 تا 0.85 دارن. این به این معنی هست که حرکتی که اونها انجام میدن از حرکت بیتکوین تبعیت میکنه.
درود بر شما که این نکته رو خودتون با مشاهده متوجه شدید.
ارادتمندم جناب علی عزیز
درود دوست من
اینجا تحلیلش رو براتون گذاشتم، ببینید بیتکوین نشونه های متضادی به من میده، هم نشونه هایی رو میده که میخواد تغییر روند بده، از جهتی سقف و کف پایین تر برامون داره میزنه. اگر بتونه 66 رو بشکنه طبیعتا همراهش میشیم، ولی تا زمانی که زیر این عدد باشه ما همچنان دیدمون به بیتکوین نزولی هست.